Спортисти от „Хеброс“ – лидери в „А1 атлетика за младежи“

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2019 09:18

Спортисти от „Хеброс“ –  лидери в „А1 атлетика  за младежи“

Двама възпитаници от СКЛА „Хеброс“ – Харманли, се изкачиха на върха в класирането на Атлетическа верига „А1 атлетика за младежи“ до 6 май, когато се проведе последния кръг.
Симона Георгиева е първа с три лични резултата. Тя е лидер в състезанието с 204 точки, защото пребори конкуренцията от по-големи състезатели.
На 60 метра резултатът ѝ е 8,0 сек., а на дълъг скок 4,71 м. В дисциплината бягане 600 метра хронометърът отчете 1,58,32 мин.
Станислав Колев се окичи с бронз от трибоя. На дълъг скок атлетът отскочи 4,74 метра. В бягането на 6о метра записа 8,20 сек. Разстоянието от 800 метра бе пробягано от него за 2,36 сек.
Спортистите се доказаха въпреки проливния дъжд и градушка по време на състезанието. Упоритият им труд бе възнаграден с високи резултати. Припомняме ви, че липсата на тренировъчна база в Харманли все още създава неразположение на спортистите.
Треньорът Димитър Карамфилов е доволен от постигнатите успехи. Надеждите му са и през следващите състезания от атлетическата верига спортистите да се представят също толкова достойно.

На 4 май се проведе „A 1 за младежи“. Станислав Колев и Симона Георгиева заеха петите места. Георгиева и тогава записа лични постижения на 60 и на 600 метра.
На това състезание Даниел Живков стана на 15 място от 38 участника.

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2019 09:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.