Спортисти от „Хеброс“ – лидери в „А1 атлетика за младежи“

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2019 09:18

Спортисти от „Хеброс“ –  лидери в „А1 атлетика  за младежи“

Двама възпитаници от СКЛА „Хеброс“ – Харманли, се изкачиха на върха в класирането на Атлетическа верига „А1 атлетика за младежи“ до 6 май, когато се проведе последния кръг.
Симона Георгиева е първа с три лични резултата. Тя е лидер в състезанието с 204 точки, защото пребори конкуренцията от по-големи състезатели.
На 60 метра резултатът ѝ е 8,0 сек., а на дълъг скок 4,71 м. В дисциплината бягане 600 метра хронометърът отчете 1,58,32 мин.
Станислав Колев се окичи с бронз от трибоя. На дълъг скок атлетът отскочи 4,74 метра. В бягането на 6о метра записа 8,20 сек. Разстоянието от 800 метра бе пробягано от него за 2,36 сек.
Спортистите се доказаха въпреки проливния дъжд и градушка по време на състезанието. Упоритият им труд бе възнаграден с високи резултати. Припомняме ви, че липсата на тренировъчна база в Харманли все още създава неразположение на спортистите.
Треньорът Димитър Карамфилов е доволен от постигнатите успехи. Надеждите му са и през следващите състезания от атлетическата верига спортистите да се представят също толкова достойно.

На 4 май се проведе „A 1 за младежи“. Станислав Колев и Симона Георгиева заеха петите места. Георгиева и тогава записа лични постижения на 60 и на 600 метра.
На това състезание Даниел Живков стана на 15 място от 38 участника.

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2019 09:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 721 преглеждания