Спецполицаи задържаха легионер от Орешник, Тополовградско

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 20, 2018 22:27

Спецполицаи задържаха легионер от Орешник, Тополовградско

И. Г. И. – 35 годишен жител на с. Орешник, известен с прякора си Демона, бивш легионер, предизвика напрежение в органите на реда за около 24 часа. Вчера – 19 февруари, полицаи са го потърсили за справка по преписка. Намерен е в дома си, който се намира в горния край на селото, но отказал да излезе. Вместо това, според информация от полицията, се заключил и барикадирал вътре, започнал да заплашва служителите на реда и произвел няколко изстрела. След като за случилото се е уведомена прокуратурата, днес 20 февруари в опитите за извеждането му от къщата и задържането му се включили сили на реда от Хасково и София. Някъде около 18 часа днес той напуснал дома си и след това е обграден и заловен в малка уличка около общинска чешма.

Мнозинството от хората в селото изобщо не са разбрали за какво става дума и за какво е това голямо струпване на полиция във и около Орешник.

И. Г. П. бе известен в селото и в общината и с това, че изкара няколко години служба във френския „Чуждестранен легион” и има отлична физическа и стрелкова подготовка. От няколко години се е прибрал в Орешник и не е известно да се е захванал с някаква постоянна работа.

Подобен бе случаят с харманлиеца Тодор Димов – Чакъра, когото полицаите взривиха във вилата му с гранатомет.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 20, 2018 22:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.