Спецполицаи задържаха легионер от Орешник, Тополовградско

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 20, 2018 22:27

Спецполицаи задържаха легионер от Орешник, Тополовградско

И. Г. И. – 35 годишен жител на с. Орешник, известен с прякора си Демона, бивш легионер, предизвика напрежение в органите на реда за около 24 часа. Вчера – 19 февруари, полицаи са го потърсили за справка по преписка. Намерен е в дома си, който се намира в горния край на селото, но отказал да излезе. Вместо това, според информация от полицията, се заключил и барикадирал вътре, започнал да заплашва служителите на реда и произвел няколко изстрела. След като за случилото се е уведомена прокуратурата, днес 20 февруари в опитите за извеждането му от къщата и задържането му се включили сили на реда от Хасково и София. Някъде около 18 часа днес той напуснал дома си и след това е обграден и заловен в малка уличка около общинска чешма.

Мнозинството от хората в селото изобщо не са разбрали за какво става дума и за какво е това голямо струпване на полиция във и около Орешник.

И. Г. П. бе известен в селото и в общината и с това, че изкара няколко години служба във френския „Чуждестранен легион” и има отлична физическа и стрелкова подготовка. От няколко години се е прибрал в Орешник и не е известно да се е захванал с някаква постоянна работа.

Подобен бе случаят с харманлиеца Тодор Димов – Чакъра, когото полицаите взривиха във вилата му с гранатомет.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 20, 2018 22:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 905 862 преглеждания