Солистка на „Сладурани“ – отличена в конкурс

Милена Митева
От Милена Митева юни 23, 2018 07:54

Солистка на „Сладурани“ – отличена в конкурс

Теодора Недева от Харманли бе отличена на Международния конкурс ,,Вярвай, искай, можеш“. Той се проведе в Банкя. До надпреварата възпитаничката на Марияна Панайотова достигна, след като премина първия онлайн кръг.
На сцената по време на надпреварата деветгодишната Теди се представи с „Мамо“ на Светослав Лабошки в категория българска песен, с което получи правото да участва и във втория ден на фестивала караоке конкурс „За моята България“.
Талантът от Града на Белоногата за участието си получи медали, грамота и предметни подаръци. „Това не са единствените награди на Теди“, каза педагогът който в последната година, който доразвива таланта на момичето.
Теди е солист на малките „Сладурани“. През изминалата година тя е прибавила към колекцията си няколко награди: I място на конкурса „Мини мис малки големи таланти“ на Илиана Балийска, I място и покана за Международния конкурс в Слънчев бряг „Ние 21 век“ на арт център Кърновски от фестивала “Да запеем дружно“.
Следващото предизвикателство за детето ще бъде участието на Международен конкурс „Дъга“ на Клептуза, Велинград, от 13 до 15 юли.

Милена Митева
От Милена Митева юни 23, 2018 07:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама