Сноуборд вдига адреналина на гостите на къща “Алипиев”

Милена Митева
От Милена Митева март 2, 2018 15:50

Сноуборд вдига адреналина на  гостите на къща “Алипиев”

Сноуборд вече може да се кара и в с. Малко Градище. В къщата за гости „Алипиев” вече има писта и още след първия снеговалеж няколко младежи решиха да се позабавляват с фрии райд, или така нареченото свободно каране.
„От малък съм фен на всякакъв вид екстремни спортове, карал съм скейтборд и така се запалих по сноуборд. Търсейки адреналин, пробвам всякакви неща”, сподели домакинът Христо Алипиев.
„Това място може да се превърне в курорт стига да има поне два месеца сняг. Ще направим ски влек и ски писта. Нашето забавление за другите е представление”, допълва 27-годишният търсач на силни усещания.
В продължение на няколко часа в забавлението на открито участие взеха и 29-годишният Янко Славов и домашният любимец на Алипиев, кучето Марли.
Името на Христо Алипев сее адреналин из страната й извън границите й. Момчето се слави със своите стънт шоута, на които е организатор и главен участник.
Известен е й с атрактивното си каране не само на пистови мотори, но и на коли и АТВ-та на две гуми. Атракциите във вода също са сред добре познатите за него забавления.

Милена Митева
От Милена Митева март 2, 2018 15:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.