Сноуборд вдига адреналина на гостите на къща “Алипиев”

Милена Митева
От Милена Митева март 2, 2018 15:50

Сноуборд вдига адреналина на  гостите на къща “Алипиев”

Сноуборд вече може да се кара и в с. Малко Градище. В къщата за гости „Алипиев” вече има писта и още след първия снеговалеж няколко младежи решиха да се позабавляват с фрии райд, или така нареченото свободно каране.
„От малък съм фен на всякакъв вид екстремни спортове, карал съм скейтборд и така се запалих по сноуборд. Търсейки адреналин, пробвам всякакви неща”, сподели домакинът Христо Алипиев.
„Това място може да се превърне в курорт стига да има поне два месеца сняг. Ще направим ски влек и ски писта. Нашето забавление за другите е представление”, допълва 27-годишният търсач на силни усещания.
В продължение на няколко часа в забавлението на открито участие взеха и 29-годишният Янко Славов и домашният любимец на Алипиев, кучето Марли.
Името на Христо Алипев сее адреналин из страната й извън границите й. Момчето се слави със своите стънт шоута, на които е организатор и главен участник.
Известен е й с атрактивното си каране не само на пистови мотори, но и на коли и АТВ-та на две гуми. Атракциите във вода също са сред добре познатите за него забавления.

Милена Митева
От Милена Митева март 2, 2018 15:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама