След кучетата, магарета и коне станаха посетители на Градския парк

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 14, 2020 15:28

След кучетата, магарета и коне станаха посетители на Градския парк

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 47/931 година XVII, 11 - 17 декември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Два коня и едно магаре свободно и спокойно си пасяха хубавата и зелена трева в тополовградския Градски парк в следобеда на 7 декември /понеделник/.
До началото на тази година беше изключително рядко да видиш в парка дори хора с домашните си кучета. В него се разхождаха жители на града и техните гости, играеха и се забавляваха деца и младежи – по-малките на детската площадка, по-големите из целия парк. Това обаче се промени напоследък. По-често в парка може да се видят стопани, разхождащи домашните си любимци, а вече и коне и магарета, които го превръщат в пасище.
От Общината полагат усилия да поддържат парка в добро състояние, защото в близост се провеждат и пазарните дни. Но все се намират такива, които повреждат пейките, оградата и входните врати, една от които, централната, сега е смачкана и хвърлена на земята.
Що се отнася до нетрадиционните „посетители“ на парка – конете и магаретата, надяваме се това да е било само инцидентен случай. Все пак това много хубаво място в Тополовград е създадено и поддържано за неговите жители.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 14, 2020 15:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.