Слънчево настроение и серия услуги в Yellow Nail art center

Милена Митева
От Милена Митева януари 30, 2019 15:51

Слънчево настроение и серия услуги в Yellow Nail art center

Акценти

 • Новооткритият център се намира на бул “България“ №6 /зад банка ОББ/

Свързани публикации

Слънчево настроение и серия от услуги ви очакват в Yellow Nail art center – Харманли. Новооткритият център  се намира на бул. “България“ №6 /зад банка ОББ/ и отвори за посетители от днес. В него клиентите могат да се възползват от микроблейдинг технология (полуперманентен грим за вежди), удължаване и сгъстяване на мигли, маникюр, педикюр, ноктопластика, релаксиращ масаж. За желаещите да се развиват в тази сфера се предлагат и курсове на обучение.

В Yellow Nail art center ви очаква професионалистът Севдалина Митева, която е с 10-годишна практика. Тя има десетки сертификати, майсторски свидетелства за рисуване и други документи, потвърждаващи опита ѝ. Сред отличията в салона е наредена и купа за първо място по рисуване с техника „one stroke”. За ценителите на красив маникюр ученичката на Стелла Чардаклиева предлага и по- специални техники за рисуване: винтидж, жостово /гелово/ и техника тип “старо желязо“, с която Севдалина ще кандидатства за патент.

Работното време на Yellow Nail art center ще бъде от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа, в събота от 10:00 до 14:00 часа.

Милена Митева
От Милена Митева януари 30, 2019 15:51
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Росица януари 30, 21:58

  Честито, радвай жените в Харманли както радваше нас в Стара Загора с изяществото и красотата които излизат от ръцете ти!

  Отговори на този коментар
 2. Mariana януари 30, 17:28

  На добър час! Много щастливи клиенти ви желая. Искам само да добавя, че предишното студио на Севдалина беше в Стара Загора и аз бях един от многобройните постоянни и доволни клиенти.
  По вода да ви върви! 💅 🍀 💅 🎉 💅 💐 💅 🥂 💅

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама