„Сладурани“ са отличени с награди от национален конкурс

Милена Митева
От Милена Митева април 18, 2019 07:18

„Сладурани“ са отличени  с награди от национален конкурс

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #14/143 12-18 април 2019 г.

Свързани публикации

С няколко престижни награди се завърна вокална група ,,Сладурани“ – Харманли, от Националния конкурс за изпълнители на популярна песен. Той се проведе в Пловдив през изминалите почивни дни. На него малките „Сладурани“ на Марияна Панайотова завоюваха второ място, купа и диплом. Те изпълниха „Петрутно, пиле шарено“ и „Танц невероятен“ и бяха оценени от седемчленно жури.
Конкуренцията на сцената бе от София и Пловдив, но въпреки това певците от Харманли заслужиха отличия, с които се гордеят.
Първата специална награда бе на Арт център Кърнолски. С нея момичетата са поканени да участват на Международен фестивал на изкуствата „Ние – 21 век“ в Слънчев бряг, който ще се проведе от 16 до 23 август.
Другият приз бе от Руми Иванова, директор на фестивала за поп и рок изпълнители ,,Ноти по пясъка“. Той ще се проведе от 29 август до 1 септември в Приморско.
Министерството на образованието и науката също връчи като награда книги на сребърните медалисти.

Теодора Недева от „Сладурани“ ще участва на полуфинал на Международен конкурс „Звукът на времето“ във Велико Търново. Той ще се бъде на 4 май, събота. За този етап на конкурса момичето се класира, след като бе одобрена по изпратен видео материал.

Милена Митева
От Милена Митева април 18, 2019 07:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама