„Сладурани“ отбелязаха първо десетилетие на сцена

Милена Митева
От Милена Митева май 24, 2017 05:41

„Сладурани“ отбелязаха първо десетилетие на сцена

Певци от вокална група „Сладурани“ към НЧ „Харманли“ изнесоха юбилеен концерт. Той се състоя по повод десетия рожден ден на групата в Културния център на града през изминалия петък. За празничния ден се събраха много гости, които се насладиха на богатия репертоар на талантите на Марияна Панайотова. Те бяха облечени в пъстри дизайнерски рокли и пяха повече от два часа.
След края на концерта госпожа Панайотова благодари на хората, с които работи и на всички, които я подкрепят зад кулисите.
Големите и малки „Сладурани“ и техния ръководител получиха много музикално-танцови поздрави и подаръци.
Специални гости на събитието бяха самодейци от читалището в Ивайловград и най-малки харманлийски славеи на народния певец Жеко Ангелов.
Като знак на благодарност и сътрудничество с местната власт настоятелството на НЧ „Харманли“ връчи на кмета Мария Киркова красива пластика на Тамер Халил. Негова пластика получи и Ивайловградското читалище.
За празника на вокалната група имаше и голяма торта, изработена лично от Марияна Панайотова, което изненада присъстващите.
Още в началото на събитието гостите бяха посрещнати с красиво изработени и опаковани бисквити, които също се оказа, че са дело на ръководителя на групата.

 

Милена Митева
От Милена Митева май 24, 2017 05:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.