СКЛА “Хеброс“ има двама сребърни медалисти

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2019 07:01

СКЛА “Хеброс“ има двама  сребърни медалисти

Спортен клуб по лека атлетика (СКЛА) „Хеброс“ – Харманли, има двама сребърни медалисти, след финала на „А1 атлетика за младежи“.
Симона Георгиева и Станислав Колев завоюваха постиженията си на празничния 22 септември.
Успехите от генералното класиране са гордост за атлетите и треньора. „Спортистите преодоляха силна конкуренция на атлети от цялата страна в поредица от турнири през цялата година“, сподели Димитър Карамфилов.
Симона Георгиева спечели три от тях и бе на крачка от златния медал, разделиха я едва 6 точки от него. Тя е по-малка от съперничките си, а резултатите и медалите, които завоюва, са изключителна победа за нея.
Станислав също се бори достойно на всички стартове, спечели медали от отделните дисциплини и турнири, за да се окичи със среброто.
Господин Карамфилов е много доволен от постиженията на своите възпитаници, тъй като близо две години се подготвят без никакви условия за тренировки.
„Надяваме се, че новооткритата зала и по-добрите условия за подготовка ще допринесат за още повече отличия, титли, медали и върхови постижения на всички лекоатлети от клуба!“, каза в заключение професионалистът.

В последния кръг от състезанието Симона завоюва златото в трибоя. Тя стана първа на 60 метра с постижение от 7,8 сек., първа на скок дължина и трета на 600 м отново с лично постижение. Станислав стана четвърти на трибой.

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2019 07:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама