СКЛА “Хеброс“ има двама сребърни медалисти

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2019 07:01

СКЛА “Хеброс“ има двама  сребърни медалисти

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #35/164, 27 септември – 3 октомври 2019 г

Свързани публикации

Спортен клуб по лека атлетика (СКЛА) „Хеброс“ – Харманли, има двама сребърни медалисти, след финала на „А1 атлетика за младежи“.
Симона Георгиева и Станислав Колев завоюваха постиженията си на празничния 22 септември.
Успехите от генералното класиране са гордост за атлетите и треньора. „Спортистите преодоляха силна конкуренция на атлети от цялата страна в поредица от турнири през цялата година“, сподели Димитър Карамфилов.
Симона Георгиева спечели три от тях и бе на крачка от златния медал, разделиха я едва 6 точки от него. Тя е по-малка от съперничките си, а резултатите и медалите, които завоюва, са изключителна победа за нея.
Станислав също се бори достойно на всички стартове, спечели медали от отделните дисциплини и турнири, за да се окичи със среброто.
Господин Карамфилов е много доволен от постиженията на своите възпитаници, тъй като близо две години се подготвят без никакви условия за тренировки.
„Надяваме се, че новооткритата зала и по-добрите условия за подготовка ще допринесат за още повече отличия, титли, медали и върхови постижения на всички лекоатлети от клуба!“, каза в заключение професионалистът.

В последния кръг от състезанието Симона завоюва златото в трибоя. Тя стана първа на 60 метра с постижение от 7,8 сек., първа на скок дължина и трета на 600 м отново с лично постижение. Станислав стана четвърти на трибой.

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2019 07:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.