СК „Будо“ организира „Дни на хармония и здраве“

Милена Митева
От Милена Митева май 26, 2018 11:00

СК „Будо“ организира „Дни  на хармония и здраве“

„Дни на хармония и здраве“ инициира спортен клуб „Будо“ – Харманли. Те ще са на лагер край река Арда от 1 до 3 юни в комплекс „Перпера“, до село Долно Черковище.
Йога, функционален тренинг и лекция за здравословно хранене са включени в рамките на тези дни. В програмата са включени и три занимания по йога три по функционален тренинг със сертифицирани инструктори.
Посещение на съседни туристически атракции и минералинг (изнамиране на полускъпоценни камъни) са сред развлеченията.
В петък, 1 юни, след 14:00 часа е предвидено настаняване на посетителите. От 19:00 часа ще започне първото йога занимание. То ще бъде водено от Господин Бабамов и ще продължи един час. Следващите ще се състоят сутрин, а след това ще започне функционалният тренинг с инструктор Павел Георгиев. Спортните уреди за тези занимания ще бъдат предоставени от организаторите.
За да научат повече за здравословното хранене и хранителните програми инструкторът Георгиев ще представи лекция на заинтересованите в събота, 2 юни.
За неделя след сутрешните занимания са предвидени туристически атракции или минералинг по избор. Посетителите ще имат възможност и за СПА процедури и посещение на вътрешен и външен басейн.
Цената на пакета за „Дни на хармония и здраве“ е 115 лв. и включва две нощувки, две закуски, две вечери, един обяд, вътрешен и външен басейн, сауна, парна баня, шест тренировки и лекция за здравословно хранене.

Функционалните тренировки, при правилно изпълнение, ще допринесат за по-добра ставна мобилност и по-добре извършвани двигателни „шаблони“. С подобряването на тези фактори, чрез функционални упражнения и тренировки ще намалее и вероятността от контузии по-време на физическо натоварване, било то в залата, в даден спорт или в ежедневието.
Функционалните тренировки навлизат с бързи темпове и, ако допреди няколко години много малко хора бяха чували за това, сега всеки трениращ е частично запознат с метода.

Милена Митева
От Милена Митева май 26, 2018 11:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама