Сините фенове, обединени за една кауза

Лора Величкова
От Лора Величкова май 15, 2015 21:31

Сините фенове, обединени за една кауза

Акценти

  • Минималната сума за дарение е 100 лева, а в замяна дарителя ще получи 100 акции от ПФК „Левски 1914” – София.

Свързани публикации

На 11 май 2015 г. представители на Тръст „Синя България” и Националения клуб на привържениците на ПФК „Левски 1914” – София, заедно с представители на фен клубовете на отбора от общините Болярово, Елхово и Ямбол, поднесоха венци пред паметника на Стефан Караджа в родното му село Стефан Караджово. Мероприятието бе във връзка с отбелязване на 175 годишнината от рождението на великия национален герой Стефан Караджа. След поднасянето на венците, сините фенове посетиха къщата-музей на Стефан Караджа в селото.

Посещението на представителите на Националния клуб и Тръст „Синя България” бе част от обиколката им на Източна България, която е във връзка с популяризиране на кампанията „Левски” и твой”. Преди Ямболска област, сините фенове посетиха градовете Варна, Каварна, Добрич, Шумен и Сливен. Целта на кампанията им е да се предостави възможност на всеки левскар да получи акции от любимия си клуб срещу дарение, което да подпомогне издръжката на отбора в този така труден за него момент. Минималната сума за дарение е 100 лева, а в замяна дарителя ще получи 100 акции от ПФК „Левски 1914” – София.

Дарения могат да се правят и на по-малка стойност в специално създадената сметка на Тръст „Синя България”, като със събраната в нея сума, Тръстът ще се опита да придобие максимален брой дялове от Дружеството.

levski-2 levski-1

Лора Величкова
От Лора Величкова май 15, 2015 21:31
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Pincher май 27, 12:45

    Кака ви Лора не се начекна ееей!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.