Сигурни са трима кандидати за кмет на Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 10, 2019 11:08

Сигурни са трима кандидати за кмет на Тополовград

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #32/161, 6 - 12 септември 2019 г.

Свързани публикации

Настоящият кмет – Божин Божинов, кандидатът от предишните избори – Васил Сяров, и издигнатият от БСП – Янко Илиев, са тримата сигурни претенденти за кмет на община Тополовград на предстоящите местни избори на 27 октомври т.г.
Името на кандидата на БСП стана ясно на проведената на 2 септември конференция на общинската организация на партията. На нея е било решено да се регистрира и листа от 17 кандидати за общински съветници, като водач е кандидатът за кмет, а втори е председателят на организацията Кера Спирова.
Определени са и кандидатите за кметове в три от кметствата, където ще се избира такъв. В село Устрем – Никола Ходжев, в Синапово – Тодорка Сусамова и в Орлов дол – Виолета Георгиева. За останалите три кметства – Радовец, Орешник и Хлябово, кандидатите ще бъдат обявени следващата седмица.
Всички кандидати за кметове на кметства влизат и в листата за съветници на местата от 12-то до 17-то.
Останалите известни кандидати за кмет на общината са инж. Васил Сяров, издигнат от ГЕРБ и Божин Божинов на Обществено движение „За Възраждане на община Тополовград“.
За това, кои ще са кандидатите за общински съветници на ГЕРБ, БСП и „Възраждане“ и всичките им кандидати за кметове на кметства, както и за всички други кандидати за кметове и съветници, ще ви информираме в следващите броеве на вестника.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 10, 2019 11:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 867 080 преглеждания