„Щастливци” с уникално присъствие в културния живот на България

Милена Митева
От Милена Митева ноември 27, 2017 14:09

„Щастливци” с уникално присъствие  в културния живот на България

„Творчеството на „Щастливци“ има значимо и уникално присъствие в културния живот на България.“ Това каза водещата в предаването „От българско, по-българско” на телевизия СКАТ – Галя Асенова, за талантите от Харманли. Тяхната изява бе в събота, 18 ноември. В пре- даване на живо арт мениджърът Петя Карабакалова представи творческите им постижения, а децата два часа пяха народни песни от сърце в директно излъчване. Водещата Галя Асенова даде висока оценка за стойността на арт продуктите им в образователната сфера и сподели отзиви на педагози и деца, с които самата тя работи.
Музикалният педагог Петя Карабакалова определи постигнатото с децата не като надпревара, а като почерк, който ще остане във времето.
Съвсем скоро, по „Фолклор ТВ”, тръгват новите десет видеоклипа, които съставът записа на „Извора на Белоногата” със свищовски танцов състав и музиканти от ансамбъл „Тракия”.
„Щастливци” имат 17 издадени компактдиска и две авторски книги на своя ръководител.
Харманлийските дарования и техният ръководител подготвят нови два компактдиска. Те ще бъдат част от проекта „Рисунка на детството”, който включва и издаване на третата книга на госпожа Карабакалова с едноименното заглавие.
Специален подарък им прави един от българските телевизионни канали с предложение да излъчва техен рекламен клип с презентация на „Щастливци”.
Госпожа Карабакалова каза, че е получила оферта за участие в предаването на БНТ „Денят започва с култура” от продуцентите на предаването.

„Щастливци” записват и пееща реклама за иновативния строителен материал Нитробетон. Те приемат предизвикателството, отправено
от екипа на българския изобретател – господин Румен Стоянов. Рекламата е вече факт, създадена и изпълнена от харманлийските ни таланти.

 

Милена Митева
От Милена Митева ноември 27, 2017 14:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.