„Щастливци” с уникално присъствие в културния живот на България

Милена Митева
От Милена Митева ноември 27, 2017 14:09

„Щастливци” с уникално присъствие  в културния живот на България

„Творчеството на „Щастливци“ има значимо и уникално присъствие в културния живот на България.“ Това каза водещата в предаването „От българско, по-българско” на телевизия СКАТ – Галя Асенова, за талантите от Харманли. Тяхната изява бе в събота, 18 ноември. В пре- даване на живо арт мениджърът Петя Карабакалова представи творческите им постижения, а децата два часа пяха народни песни от сърце в директно излъчване. Водещата Галя Асенова даде висока оценка за стойността на арт продуктите им в образователната сфера и сподели отзиви на педагози и деца, с които самата тя работи.
Музикалният педагог Петя Карабакалова определи постигнатото с децата не като надпревара, а като почерк, който ще остане във времето.
Съвсем скоро, по „Фолклор ТВ”, тръгват новите десет видеоклипа, които съставът записа на „Извора на Белоногата” със свищовски танцов състав и музиканти от ансамбъл „Тракия”.
„Щастливци” имат 17 издадени компактдиска и две авторски книги на своя ръководител.
Харманлийските дарования и техният ръководител подготвят нови два компактдиска. Те ще бъдат част от проекта „Рисунка на детството”, който включва и издаване на третата книга на госпожа Карабакалова с едноименното заглавие.
Специален подарък им прави един от българските телевизионни канали с предложение да излъчва техен рекламен клип с презентация на „Щастливци”.
Госпожа Карабакалова каза, че е получила оферта за участие в предаването на БНТ „Денят започва с култура” от продуцентите на предаването.

„Щастливци” записват и пееща реклама за иновативния строителен материал Нитробетон. Те приемат предизвикателството, отправено
от екипа на българския изобретател – господин Румен Стоянов. Рекламата е вече факт, създадена и изпълнена от харманлийските ни таланти.

 

Милена Митева
От Милена Митева ноември 27, 2017 14:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама