Шестима от Симеоновград се проявиха за кражби

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2019 11:22

Шестима от Симеоновград се проявиха за кражби

Половин дузина жители на Симеоновград са извършили кражби в рамките на два дни, съобщават от пресцентъра на МВР.
При първия случай 44-годишен мъж е задържан за повреждане на имущество на една от стените на Историческия музей в града. На 2 март в 11:00 часа в участъка в града е получен сигнал за съборени и изпочупени керемиди. Извършителят е задържан до 24 часа, като му е образувано НК досъдебно производство.
Същия ден симеоновградските полицаи са установили и четирима малолетни лица, повредили панел на кафе машина в града. Двама от тях са 11-годишни, а другите двама на 12-т. И четиримата са признали деянието си.
В димитровградското управление на 1 март била доведена 17-годишна девойка от Симеоновград, задържана при кражба на тухли от бивше училище в квартал „Вулкан“ в Димитровград. Момичето било качило около 200 броя от тях в товарен автомобил “Мерцедес”. В разговор тя заявила, че възнамерявала да ги продаде.
Забранени за внасяне продукти в страната са иззети при проверка от икономическите полицаи съвместно с колегите им от РУ – Свиленград. На митнически пункт „Капитан Андреево“ е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от 61-годишен свиленградчанин. В колата е пътувал и негов съгражданин на 63 г. В хода на проверката в колата са намерени 480 къса безакцизни цигари, 10 литра препарат за растителна защита и 30 кг пилешки продукти. На водача е съставен акт за цигарите без бандерол, а месото е иззето от служители на БАБХ с протокол. На пътника също е съставен акт за установените бутилки с препарати. Колата е задържана на митническия пункт да заплащане на наложените глоби.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2019 11:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 469 945 преглеждания