Шеги и закачки, но само във виртуалното пространство

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2020 10:53

Шеги и закачки, но само във виртуалното пространство

Александър Андреев
Вероятността да умреш от подхлъзване във ваната е много по-голяма, отколкото да умреш от ковид-19. Впъреки това превенцията е правилна. А когато пандемията отмине след 2-3 месеца, ще се окаже, че са пострадали главно хора, които вярват на врачки и на алтернативни факти.

Емил Джасим
Надеждата на всички нас е вирусът да изчезне така, както изчезнаха антиваксърите през последните дни.

Dimitar Stoyanov
Борисов обяви 3,5 милиарда дефицит! Не съм икономист, но как една седмица карантина превърна към 2 милиарда излишък в 3,5 милиарда дефицит? Както казах, извънредното положение е идеално алиби за корупцията. Борисов е магьосник! Със седмица карантина превърна излишъкът в дефицит!

Огнян Димов, психоаналитик
Стигнахме до някакъв предел ние, хората. Свикнахме да се идентифицираме с движението, пътуването… Това, което се случва, е нещо невероятно чисто психологически, защото то ни накара да спрем. Истината е в основаването на момента кои сме ние и кои са истинските ни потребности. Да помислим кое е същностното – как живеем, какво правим…
Хората загубиха контрол и се хванаха за първичното – тоалетната хартия, салфетките… Хващаме се за живота в неговото най-елементарно измерение.
Първичната реакция и страха са по-силни от нас. Справяме се със страха, когато разберем с какво е свързан – страх от липса на любов, изоставяне, самота, смята психоаналитикът.
Това трябва да си признаем. Не е страхът от вируса и непознатото, което ни дебне, а от непознатото вътре в нас.

Севдалина Митева
Омръзна ми да чета за Коронавируса… Изпадам в ужас и паника… от правописните ви грешки… елементарни! Ужасяващо е! На фона на неграмотните ви писания, Короната е най-малкия ви проблем. Учете я тая граматика бе, хора, нали парадирате, че сте националисти, позволявате си да критикувате, да коментирате. Сега имате достатъчно време, уплътнете го с нещо полезно. Това къде се пише “й”, къде “и” – хабер си нямат 99%, да не споменавам още по-фрапантни правописни грешки. Та вместо да се занимавате с клюки кой колко тоалетна хартия си е купил, обърнете си сериозно внимание и използвайте случая, докато сте вкъщи, да попрехвърлите българската граматика.

Мариета Димитрова
Да погледаш телевизия по време на пандемия се оказва „мисия невъзможна“:
БНТ – Новини за COVID-19, после 25 605-ти епизод на „Дързост и красота”. Рич е вече на 143 години и е заплодил всичко възможно. Майка му Стефани Форестър е на 142 (това е възможно, защото се оказва, че всъщност тя му е сестра, а той e родил сам себе си).
Бтв –Новини за COVID-19, катастрофи, убийства, грабежи, някакъв депутат крал пари и всички изненадани викат: аууу… ц-ц-ц…
Диема – филм. Бандит стреля от два метра по Лоренцо Ламас. Не улучва и яде бой.
Бтв комеди – дърт сериал за двама идиоти(Жалки и Тупалки или както там се казват).
Бтв синема – реклама. Красиво момиче се срамува да пръдне в асансьор – душа бере завалийката, но държи. Сетне отива на изискано парти, окапва се с имамбаялдъ, обаче си носи една туба с перилен препарат, който показва на всички.
Нова – Новини за COVID-19. После ще дават „Съдби на кръстопът” – млада жена(Галя) открива, че съпругът ѝ(Милен) върти любов с автобусен шофьор(чичо Димо). Същата отива при адвокат Георгиев да търси развод, а двамата влюбени заминават на почивка в Банско…
БНТ2 – женски хандбал от „Б” група: „Кулминация”(Павликени) – „Пневмония”(Сапарева Баня).
Кино Нова – реклами: вагинални секрети, храчки, сопол, потни мишници, косми, гъбички, хемороиди, простати, бацили, дебели черва, тънки миризми, мръсни зъби, чисти пъпки, семейство мие с наслада нужник…
Европа – предаване за боядисването на шахти в западен Хондурас (феноменално интересно).
Агро тв – репортаж за отглеждането на пуйки в южен Казахстан (изключително вълнуващо).
Канал 3 – наколенки, очила за отслабване, космодиска, нож режещ хляб(изумително… как е възможно), следваща реклама :мъжки задни части… планът се увеличава… човек седи на тоалетна чиния в хола и гледа през прозореца, как другите се забавляват.
Бтв Екшън – повторение на филм (за 431-ви път).
Ще включа телевизора пак догодина.

Днес БГ
Вече няколко дни пренесохме италианските аплодисменти към лекарите и у нас. Всяка вечер стават все повече хората, които изразяват своето уважение към всички в здравния сектор, които работят в тази извънредна ситуация, и рискуват собственото си здраве, за да лекуват нас.
Аплодисментите обаче не трябва да са само за лекарите.
Аплодисментите трябва да са и за аптекарите, които са на първата линия, работят до изтощение вече месеци наред, посрещат ни обслужват ни с лекарства, съвет или успокоение.
Нека аплодираме учителите, които само в рамките на един уикенд трябваше да преминат към онлайн обучение, за да може децата ни да не прекъсват училище.
Аплодисменти за пожарникари и полицаи, които помагат.
Аплодисменти за всички доброволци и компании, които не жалят труд и средства.
Затова нека се подкрепяме, всеки един да бъде отговорен към себе си и семейството си. Аплодисментите са за всеки един от нас.

Hamide Shaban
Хора, поради многото коментари за ръкопляскането, нека ръкопляскаме за всички, но задружно и под час още от сутринта. В 5:00 ч. излизаме по балконите и почваме да ръкопляскаме за медиците.
В 6:00 ч. ръкопляскаме за тираджиите.
В 7:00 ч. ще пляскаме за магазинерите.
От 8:00 до 12:00 ч. ще ръкопляскаме за Бойко, все пак там е парата. След това почивка да отпочинат ръцете и да се нахраним и почваме пак. За тези, който нямат тераси, на близката череша и пляскат, ако паднат да не спират да пляскат. За хората, живеещи в нови кооперации, пляскайте, но по тихо, че от вибрациите блоковете улягат. Ако от ръкопляскането се вдигне прах, полейте се с вода. Не забравяйте да дезинфекцирате ръцете преди ръкопляскането, след това ги намажете със зехтин, звукът е уникален от ръкопляскането. Нека започнем от утре и продължим до 31 септември.
Благодаря ви, мили хора. И не се сърдете, ако имам правописни грешки, до сега тренирах ръкопляскане!

снимка: Интернет

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2020 10:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.