Шампионатът „Стронгмен 2016“ ще се състои на 24 юли в Пловдив

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2016 00:30 Updated

Шампионатът „Стронгмен 2016“ ще се състои на 24 юли в Пловдив

Акценти

  • Организаторите очакват световни рекорди
  • Сблъсъкът на титаните ще започне в 17:00 ч. на 24 юли, неделя, пред централните трибуни на Гребния канал, входът е свободен.

Свързани публикации

Над 3 тона общо тегло ще удържат най-силните мъже на планетата по време на пловдивския кръг от Шампионска лига „Стронгмен“ 2016, стана ясно днес на пресконференция в община Пловдив. Организаторът Огнян Кръстев, председател на Фондация „Славна България”, обясни, че при дисциплината „Херкулес холд” атлетите ще са между 2 автомобила и ще демонстрират колко време могат да ги задържат да не потеглят по наклонено съоръжение.

Сблъсъкът на титаните ще започне в 17:00 ч. на 24 юли, неделя, пред централните трибуни на Гребния канал, входът е свободен.

Пловдив за втора поредна година ще е арена на кръга от най-елитния стронгмен-шампионат, 2016 Strongman Champions League Bulgaria.

Международен телевизионен екип ще снима събитието и ще го излъчи по над 95 световни канала, реално пред 1 милиард зрителска аудитория.

Събитието ще бъде съпътствано и с мащабна благотворителна кампания, свързана с „60K за 60 деца Втора част”. Целта е набиране на средства за изграждането на модерна и многофункционална спортна площадка на територията на дома за деца, лишени от родителска грижа „Княгиня Мария Луиза” в Пловдив, в който живеят 60 деца на възраст от 5 до 18 години.

strongmen (2)

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2016 00:30 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.