Шампионатът „Стронгмен 2016“ ще се състои на 24 юли в Пловдив

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2016 00:30 Updated

Шампионатът „Стронгмен 2016“ ще се състои на 24 юли в Пловдив

Акценти

  • Организаторите очакват световни рекорди
  • Сблъсъкът на титаните ще започне в 17:00 ч. на 24 юли, неделя, пред централните трибуни на Гребния канал, входът е свободен.

Свързани публикации

Над 3 тона общо тегло ще удържат най-силните мъже на планетата по време на пловдивския кръг от Шампионска лига „Стронгмен“ 2016, стана ясно днес на пресконференция в община Пловдив. Организаторът Огнян Кръстев, председател на Фондация „Славна България”, обясни, че при дисциплината „Херкулес холд” атлетите ще са между 2 автомобила и ще демонстрират колко време могат да ги задържат да не потеглят по наклонено съоръжение.

Сблъсъкът на титаните ще започне в 17:00 ч. на 24 юли, неделя, пред централните трибуни на Гребния канал, входът е свободен.

Пловдив за втора поредна година ще е арена на кръга от най-елитния стронгмен-шампионат, 2016 Strongman Champions League Bulgaria.

Международен телевизионен екип ще снима събитието и ще го излъчи по над 95 световни канала, реално пред 1 милиард зрителска аудитория.

Събитието ще бъде съпътствано и с мащабна благотворителна кампания, свързана с „60K за 60 деца Втора част”. Целта е набиране на средства за изграждането на модерна и многофункционална спортна площадка на територията на дома за деца, лишени от родителска грижа „Княгиня Мария Луиза” в Пловдив, в който живеят 60 деца на възраст от 5 до 18 години.

strongmen (2)

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2016 00:30 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама