Севлиевска фирма „Инфратоп“ ще ремонтира сакарски пътища

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2018 19:09

Севлиевска фирма „Инфратоп“ ще ремонтира сакарски пътища

Предложената от ДЗЗД (Дружеството по закона за задълженията и договорите) „Инфратоп“, Севлиево оферта за ремонт на пътищата до селата в Тополовградска община остана единствена. Тя кандидатства за обществената поръчка за 5 403 168.60 без ДДС. С тези пари ще се ремонтират общинските отсечки до селата Доброселец, Светлина, Каменна река, Владимирово, Сакарци, Устрем и манастир „Света Троица“.
От надпреварата са отстранени няколко фирми. Това са „Пътища Пловдив“ АД, „ПСТ груп“ ЕАД, София, „Трейс Ямбол“ АД, Ямбол и „Страбаг АГ клон България“ КЧТ – София. Те не отговарят на предварителните изисквания, описани в поръчката.
След приключването на процедурите комисия ще предложи на кмета да подпише договор за изпълнение с „Инфратоп“.
Дружеството е съставено от фирмите „Ултра билд“ ООД – Ямбол и „Инфрастроежи“ ООД – Севлиево.
„Ултра билд“ ООД е създадена в началото на 2018 година, с адрес Ямбол, „Ален мак” №34. Собственици са Красимир Костадинов Киров, с капитал 166 лв. и Станимир Иванов Костадинов, с капитал 334 лева.
„Инфрастроежи“, Севлиево, (www.infrastroezhi.com) е с регистрация в Севлиево, ул. „Магистрална“ № 2Д. Фирмата е създадена през 2008 година. Стефан Атанасов Стефанов е с 1900 лв., Ивелина Георгиева Момчилова – 1100 лв., Гергана Момчилова Балджиева и Петя Момчилова Момчилова имат уставен капитал по 1 000 лева.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2018 19:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама