Севлиевска фирма „Инфратоп“ ще ремонтира сакарски пътища

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2018 19:09

Севлиевска фирма „Инфратоп“ ще ремонтира сакарски пътища

Предложената от ДЗЗД (Дружеството по закона за задълженията и договорите) „Инфратоп“, Севлиево оферта за ремонт на пътищата до селата в Тополовградска община остана единствена. Тя кандидатства за обществената поръчка за 5 403 168.60 без ДДС. С тези пари ще се ремонтират общинските отсечки до селата Доброселец, Светлина, Каменна река, Владимирово, Сакарци, Устрем и манастир „Света Троица“.
От надпреварата са отстранени няколко фирми. Това са „Пътища Пловдив“ АД, „ПСТ груп“ ЕАД, София, „Трейс Ямбол“ АД, Ямбол и „Страбаг АГ клон България“ КЧТ – София. Те не отговарят на предварителните изисквания, описани в поръчката.
След приключването на процедурите комисия ще предложи на кмета да подпише договор за изпълнение с „Инфратоп“.
Дружеството е съставено от фирмите „Ултра билд“ ООД – Ямбол и „Инфрастроежи“ ООД – Севлиево.
„Ултра билд“ ООД е създадена в началото на 2018 година, с адрес Ямбол, „Ален мак” №34. Собственици са Красимир Костадинов Киров, с капитал 166 лв. и Станимир Иванов Костадинов, с капитал 334 лева.
„Инфрастроежи“, Севлиево, (www.infrastroezhi.com) е с регистрация в Севлиево, ул. „Магистрална“ № 2Д. Фирмата е създадена през 2008 година. Стефан Атанасов Стефанов е с 1900 лв., Ивелина Георгиева Момчилова – 1100 лв., Гергана Момчилова Балджиева и Петя Момчилова Момчилова имат уставен капитал по 1 000 лева.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2018 19:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.