СДС – Симеоновград не е за продан и манипулации!

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 14, 2007 01:57

СДС – Симеоновград не е за продан и манипулации!

Всяка партия има своя вътрешнополитически живот, има своя ниша, където се обсъждат различни мнения и идеи, защитават се определени становища, вземат се решения. Не бих искала да ангажирам читателите на вестника и гражданите на Симеоновград с вътрешнополитически въпроси, но съм провокирана от изявленията на г-н Иван Атанасов, зам.-председател на общинската организация на СДС- Симеоновград. Мой дълг е да изясня обективността на нещата.
От статия, поместена в предишния брой на вестник „НОВИНИ“, разбрах, че „част от СДС“ застава зад кандидатурата на господин Иван Илчев. Това предизвика моя интерес и недоумение, защото като председател на СДС – Симеоновград съм запозната със същността на взетите от нас решения и изказани мнения. Те се разминават с думите на господин Иван Атанасов (член на местното СДС). Констатацията, която той прави е манипулативна. Решението за подкрепа на госпожа Румяна Бозукова е взето с абсолютно мнозинство – 8 гласа „за“ и 2 „въздържали се“ в ОбС на СДС. Процедурата изисква клубовете да направят своите предложения, които се внасят в Общински съвет на СДС и там се взема крайното решение.
Възникват въпросите: Каква част от СДС представлява господин Иван Атанасов, когато в нито един от клубовете няма предложение за подкрепа на кандидата, издигнат от “Атака” и ГЕРБ? Разбира се, всеки има право на лично мнение, но това лично мнение не е равно на „част от СДС“.
Другият въпрос е: Знае ли г-н Атанасов, че според устава на СДС, когато работиш за друга политическа сила или изразяваш публично несъгласие с взети от СДС решения, ти вече не си част от СДС?
Господин Атанасов имаше своето място в областното и общинското ръководство на СДС, както и в листата за общински съветници, но явно това не го удовлетворява. Надявам се на новото място да постигне желаната реализация.

Теодора Дочева, председател на ОбС на СДС, Симеоновград

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 14, 2007 01:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама