СДС – Харманли първи подкрепи ПП ГЕРБ

Сакар нюз
От Сакар нюз август 30, 2015 16:04

СДС – Харманли първи подкрепи ПП ГЕРБ

За което изявление даде секретарят на Общинската организация на СДС – инж. Димитър Димитров.

Той каза, че на редовно заседание на общинската организация на Съюза на демократичните сили в Харманли е прието с голямо мнозинство предложението да се подкрепи политическа партия ГЕРБ на местните избори.

В аргументите за това решение се упоменава на първо място, че в дясното пространство не виждат друга достойна партия, с която възгледите и програмата да съвпадат напълно.

И не маловажен е другият основен факт, че в ПП ГЕРБ са по-голяма част от бившите членове на СДС, които се отдръпнаха от организацията заради гювечарството на някои бивши лидери на СДС. Не е нужно да се споменават всеизвестните им имена.

Затова местната организация на СДС с чиста съвест подкрепя кандидата за кмет на ПП ГЕРБ – Мария Киркова, в чието лице вижда един образован, честен и перспективен бъдещ кмет на нашия град.

В заключение членовете на СДС си пожелаха успех на предстоящите местни избори със своя партньор ПП ГЕРБ, за да заработи часовника на просперитета в нашия град, където времето е спряло и цари безмълвна тишина.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 30, 2015 16:04
Напиши коментар

4 Коментара

 1. Денислав септември 1, 20:12

  Кои са СДС Харманли, защото аз не ги знам.

  Отговори на този коментар
 2. клуб по борба август 31, 00:27

  Колко члена е СДС в Харманли?! Така де, да се знае колко човека подкрепят герб и кандидата им за кмет. От прочетеното излиза, че СДС няма да има листа. Това се случва когато няма хора за листа. Само мъжът от снимката ли е член на тази партия в града ни, или съм с грешно впечатление?

  Отговори на този коментар
 3. Билбо Бегинс август 30, 16:22

  Нерде СДС, нерде ГЕРБ? Тогава закривайте съюза, защо съществува ?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама