Сдружение събира средства за физиотерапевтично отделение

Милена Митева
От Милена Митева ноември 16, 2017 06:58

Сдружение събира средства за физиотерапевтично отделение

Тази година средствата, събрани от Коледно-благотворителна вечер на сдружение „Бизнесът за Харманли”, ще бъдат за ремонт на физиотерапевтичното отделение в болницата. То предстои да получи нова техника и апаратура, закупена по проект на общината, затова помещенията, където ще бъдат инсталирани, трябва да бъдат да бъдат обновени. Такава е й идеята на членовете от сдружението, които разбраха, че последните ремонти в тази част на болницата са правени през 1991 година.
Благотворителната вечер се организира за трета поредна година. Тя ще се състои в бар „Кристал” на 16 декември, събота, от 19:30 часа. Стойността на куверта ще бъде 50 лева, като 30 лева от него ще са за благотворителната кауза. Участие в програмата ще вземат младите таланти от Града на Белоногата – Изабелла, Тейлър и Гергина. Специалният гост – изпълнител ще е Симона Загорова, дъщеря на известната поп фолк певица Глория. Програмата, която ще изнесе младата изпълнителка, ще бъде извън стила на поп фолка.
Благотворителните каузи на известното вече сдружение приемат все по-големи мащаби. През 2015-та година от коледната вечер се събраха 7 500 лева. Тогава те бяха дарени на едно момиче, което се нуждаеше от трансплантация на бъбрек.
През следващата, 2016-та година се събраха 12 000 хиляди лева. Сумата бе събрана чрез покани, томбола, търг и дарения и бе предоставена за развитието на деца – спортисти от Града на Белоногата.
През тази година амбициите на инициаторите са от благотворителната кауза да бъдат облагодетелствани повече хора, които ползват услугите на това отделение на болницата.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 16, 2017 06:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.