Съветници на „Възраждане“ се разделиха на три групи

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 20, 2020 07:38

Съветници на „Възраждане“ се разделиха на три групи

Акценти

  • Регионален вестник, # 19/903 година XVII, 15 - 21 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

На три групи се разделиха съветниците, избрани от листата на ПП „Възраждане“ в ОбС – Тополовград.
Според подадените заявления за формиране на група от съветници се сформират следните групи: „Възраждане“ с членове – Коста Стойчев, Петър Златев и Банко Банков; „Заедно за Тополовград“ с членове Пламен Минчев и Митко Батчев и „Справедливост за община Тополовград“ с членове Красимир Иванов и Добромира Николова. Съветниците, избрани от листата на политическа партия „Възраждане“, са общо осем, като от тази листа е и председателят на ОбС – Силвия Георгиева, която не може да бъде член на група.
В състава на местния тополовградски парламент има още три групи съветници: на партия ГЕРБ, от петима членове – Васил Сяров, Борис Борисов, Катя Господинова, Светла Михайлова, Атанас Анастасов, на „БСП за България“ от двама членове – Кера Спирова и Янко Илиев, и на партия “Лидер“ също от двама членове – Наско Стоянов и Тодор Коджаманов.
Така в състава на Тополовградския ОбС при 17 членове се оформиха 6 групи съветници. В този ОбС могат да се образуват най-много 8 групи, тъй като изискването е всяка да има най-малко двама членове.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 20, 2020 07:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.