Съветници на „Възраждане“ се разделиха на три групи

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 20, 2020 07:38

Съветници на „Възраждане“ се разделиха на три групи

Акценти

  • Регионален вестник, # 19/903 година XVII, 15 - 21 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

На три групи се разделиха съветниците, избрани от листата на ПП „Възраждане“ в ОбС – Тополовград.
Според подадените заявления за формиране на група от съветници се сформират следните групи: „Възраждане“ с членове – Коста Стойчев, Петър Златев и Банко Банков; „Заедно за Тополовград“ с членове Пламен Минчев и Митко Батчев и „Справедливост за община Тополовград“ с членове Красимир Иванов и Добромира Николова. Съветниците, избрани от листата на политическа партия „Възраждане“, са общо осем, като от тази листа е и председателят на ОбС – Силвия Георгиева, която не може да бъде член на група.
В състава на местния тополовградски парламент има още три групи съветници: на партия ГЕРБ, от петима членове – Васил Сяров, Борис Борисов, Катя Господинова, Светла Михайлова, Атанас Анастасов, на „БСП за България“ от двама членове – Кера Спирова и Янко Илиев, и на партия “Лидер“ също от двама членове – Наско Стоянов и Тодор Коджаманов.
Така в състава на Тополовградския ОбС при 17 членове се оформиха 6 групи съветници. В този ОбС могат да се образуват най-много 8 групи, тъй като изискването е всяка да има най-малко двама членове.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 20, 2020 07:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 771 373 преглеждания