Със зумба започваше денят в Добринище

Милена Митева
От Милена Митева юли 12, 2016 10:30 Updated

Със зумба започваше денят в  Добринище

Първата смяна, която замина на лагера в Добринище от Харманли, вече се завърна удовлетворена. За десет дневната почивка първи заминаха деца от НУ “Отец Паисий“. Смяната бе от 22 юни до 1 юли. Началник на лагера беше Галя Христозова – директор на учебното заведение, а ръководители – Петя Димова, Иванка Моллова и Анелия Димитрова.
За доброто прекарване на лагера групата имаше предварителна програма. Тя включваше и посещение до красиви кътчета от този край на родината. Почиващите имаха възможност да разгледат красивата природа на Разлог, Банско, Благоевград и Рилски манастир. Сред предизвикателствата за децата бе и изкачването до връх Св. Никола, където има останки от древна крепост и манастир. Интересно им бе и на Рилски манастир, където посетиха музея.
Денят на момичета и момчетата започваше със зумба гимнастика, водена от аниматор. Сред забавленията им бяха рисунки по лицето, рисувани татуировки, плетене на гривни, пиратски приключения, пижамено парти, „Слон-балон търси талант“. Детска дискотека допълваше героите, след плуването в минералните басейни.
Момчетата си уговориха футболна среща с местните деца, за да им демонстрират колко са добри в играта, което стана ясноот резултата и след края на мача.
И тази година в лагера бяха обявени „Мини Мис и Мистър Добринище“. Честта да носи красивия венец от горски цветя бе на Дария. За мистър пък бе обявен Иван. На партито с най-щура прическа бе Златина, а за талант бе обявена София. С торта и парти бе отбелязан и рожденият ден на Кевин.
„Всички деца бяха очаровани и казаха, че и другата година пак ще дойдат“, сподели госпожа Моллова.
Втората смяна, която замина за курортното селище, е на учениците от ОУ „Иван Вазов“.

 "Мини Мис и Мистър Добринище"

„Мини Мис и Мистър Добринище“

 

Милена Митева
От Милена Митева юли 12, 2016 10:30 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 262 816 преглеждания