Санирането „дойде” и в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 26, 2017 10:26

Санирането „дойде”  и в Тополовград

Жилищният блок на ул. „Христо Смирненски” 37 в Тополовград вече е обграден със строително скеле. По точно част от него, тъй като започна външното му саниране. Преди това строителите извършиха вътрешните ремонти и смяна на дограмата.
Хората, живеещи в този блок, известен като „Г образния”, тъй като е построен във формата на тази буква, едната му част се намира на ул. „Гоце Делчев” 2, стоически търпят неизбежните неудобства от наличието на строители там. Те чакат с надежда и нетърпение да видят резултатите от това обновяващо и изолационно строително мероприятие. Някои се притесняват да не би да се получи ефектът като на други места в страната и резултатите от санирането да не са чак толкова добри.
Засега преобладава оптимизма, че жилищната сграда ще стане по хубава, по-добре топло и студено изолирана и ще бъде по-добро място за живеене и хората чакат с нетърпение ремонтните дейности да приключат и да видят всичко в завършен вид. Цялата дейност по това саниране се извършва от варненската фирма „Арт Строй М ЕООД”, а стойността му е 1 012 565 лв. с ДДС.
Още един жилищен блок, Блок 1 в ЖК „Сакар” попада в програмата за саниране, като там ремонта ще се извършва също от варненска фирма „Ес Джи – 81 ЕООД” а стойността му възлиза на 619 665рв. С ДДС.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 26, 2017 10:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.