Санирането „дойде” и в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 26, 2017 10:26

Санирането „дойде”  и в Тополовград

Жилищният блок на ул. „Христо Смирненски” 37 в Тополовград вече е обграден със строително скеле. По точно част от него, тъй като започна външното му саниране. Преди това строителите извършиха вътрешните ремонти и смяна на дограмата.
Хората, живеещи в този блок, известен като „Г образния”, тъй като е построен във формата на тази буква, едната му част се намира на ул. „Гоце Делчев” 2, стоически търпят неизбежните неудобства от наличието на строители там. Те чакат с надежда и нетърпение да видят резултатите от това обновяващо и изолационно строително мероприятие. Някои се притесняват да не би да се получи ефектът като на други места в страната и резултатите от санирането да не са чак толкова добри.
Засега преобладава оптимизма, че жилищната сграда ще стане по хубава, по-добре топло и студено изолирана и ще бъде по-добро място за живеене и хората чакат с нетърпение ремонтните дейности да приключат и да видят всичко в завършен вид. Цялата дейност по това саниране се извършва от варненската фирма „Арт Строй М ЕООД”, а стойността му е 1 012 565 лв. с ДДС.
Още един жилищен блок, Блок 1 в ЖК „Сакар” попада в програмата за саниране, като там ремонта ще се извършва също от варненска фирма „Ес Джи – 81 ЕООД” а стойността му възлиза на 619 665рв. С ДДС.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 26, 2017 10:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама