Самодейци и пенсионери дариха радост на приятели

Милена Митева
От Милена Митева декември 28, 2015 13:18

Самодейци и пенсионери  дариха  радост на приятели

Самодейци и пенсионери от клуба на първи квартал в Харманли решиха да дарят радост на децата от ЦНСТ (Центъра за Настаняване от Семеен тип) за светлите празници.
Те ги поканиха на Коледно-Новогодишно тържество в техния клуб, където ги посрещнаха с домашно приготвени вкусотии, лакомства и забавна програма на самодейци.
Събитието бе през първия ден на тази седмица, 21 декември. Влизайки в клуба, децата бяха посрещнати от възрастните хора, които им бяха изплели и топли ленти за главите за студените зимни дни.
Честта тържеството да открие имаше госпожа Василка Генева, която ръководи изявите в клуба. На гостите в залата бе представена Коледна сценка, която е дебют за пенсионерите, които имат желание да си направят свой собствен театър. На тържеството присъстваха и възпитаници от НУ “Отец Паисий“, които поздравиха съкварталците и техните гости, като изпяха няколко коледни песни и рецитираха стихове. На изпращане те получиха и цвете, с което да украсят класната си стая.
В програмата се изявиха и две внучета на баби от клуба – Виктория Вангелова и Борислав Борисов, които направиха импровизирани изпълнения. Самодейци на Жеко Ангелов – близнаците Мартин и Ленко Дамянови, приповдигнаха настроението на присъстващите, като изпълниха „Дядо на баба думаше“. Те подариха и още няколко акапелни изпълнения понеже разбраха, че на публиката им харесва.
Присъстващите чуха и рецитали на коледари, а по-късно станаха свидетели и на разнообразието от български народни хора, изпълнени от Танцов клуб “Загрей“, под ръководството на Паулина Христова.

Милена Митева
От Милена Митева декември 28, 2015 13:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.