Само няколко жени от Маламар дере се похвалиха с цветя за 8 март

Милена Митева
От Милена Митева март 8, 2016 20:19

Само няколко жени от Маламар дере се похвалиха с цветя за 8 март

Акценти

  • 47-годишната Петра „нападна“ съпругът си и се оплака, че едно цвете не й е подарил и не го иска.

Свързани публикации

Само няколко от жителките на ромската махала в Харманли- Маламар дере се похвалиха, че са получили цветя за празника си от своите половинки.

Двадесет и девет годишната Минка сподели пред камерата на Сакарнюз, че е получила цвете от съпруга си цвете рано сутринта. Жената има две деца на 8 и 10 години допълни, че в къщата, която живеят жените командвали. Тя ще отвърне на жеста на съпруга си като му сготви каквото той я помоли. Нейна съседка допълни, че за празника мъжът и я зарадвал с цвете и пожелание за за любов и здраве!

47-годишната Петра „нападна“ съпругът си по време на интервюто ни. Тя се оплака, че едно цвете не й е подарил и не го иска. За да ги отглежда икономично ромката сподели, че им меси баници и приготвя ястия от брашно.

Двадесет и шест годишната Фанка, която има две деца също сподели, че съпругът и не й е подарил нищо, тъй като не работи и няма пари. Това е поредното семейство, което се издържа само с детските на децата. „Трудно е но нямаме избор“, обяснява жената, която е наясно, че с трети клас образование няма как да има работа.

Седемдесет годишна жена от същата махала сподели, че нейният дядо е починал, а от тримата й сина, никой не й обръща внимание. Допълни, че парите и стигат само за ток и вода и няма специални очаквания за 8 март.

Разпитвайки мъжете как са зарадвали половинките си по време на празника най-честите отговори бяха цветя и тържества по къщите късно вечерта.

Милена Митева
От Милена Митева март 8, 2016 20:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.