Само няколко жени от Маламар дере се похвалиха с цветя за 8 март

Милена Митева
От Милена Митева март 8, 2016 20:19

Само няколко жени от Маламар дере се похвалиха с цветя за 8 март

Акценти

  • 47-годишната Петра „нападна“ съпругът си и се оплака, че едно цвете не й е подарил и не го иска.

Свързани публикации

Само няколко от жителките на ромската махала в Харманли- Маламар дере се похвалиха, че са получили цветя за празника си от своите половинки.

Двадесет и девет годишната Минка сподели пред камерата на Сакарнюз, че е получила цвете от съпруга си цвете рано сутринта. Жената има две деца на 8 и 10 години допълни, че в къщата, която живеят жените командвали. Тя ще отвърне на жеста на съпруга си като му сготви каквото той я помоли. Нейна съседка допълни, че за празника мъжът и я зарадвал с цвете и пожелание за за любов и здраве!

47-годишната Петра „нападна“ съпругът си по време на интервюто ни. Тя се оплака, че едно цвете не й е подарил и не го иска. За да ги отглежда икономично ромката сподели, че им меси баници и приготвя ястия от брашно.

Двадесет и шест годишната Фанка, която има две деца също сподели, че съпругът и не й е подарил нищо, тъй като не работи и няма пари. Това е поредното семейство, което се издържа само с детските на децата. „Трудно е но нямаме избор“, обяснява жената, която е наясно, че с трети клас образование няма как да има работа.

Седемдесет годишна жена от същата махала сподели, че нейният дядо е починал, а от тримата й сина, никой не й обръща внимание. Допълни, че парите и стигат само за ток и вода и няма специални очаквания за 8 март.

Разпитвайки мъжете как са зарадвали половинките си по време на празника най-честите отговори бяха цветя и тържества по къщите късно вечерта.

Милена Митева
От Милена Митева март 8, 2016 20:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 469 726 преглеждания