Съдия получи златно отличие в края на кариерата си

Милена Митева
От Милена Митева юли 4, 2019 14:38

Съдия получи златно отличие  в края на кариерата си

Съдия Мария Атанасова – от Харманли получи Златен почетен плакет от Висшия съдебен съвет (ВСС).
Отличието й бе връчено от председателя на Районен съд Харманли, Минка Китова на тържествена церемония. В присъствието на магистрати и служители тя изрази уважение и признателност към дългогодишния труд на госпожа Атанасова:
„Искам да й благодаря за опита който ни предаде. За нас ще бъде трудно, но тя ни научи да се справяхме с трудностите и заедно завоювахме успехите в нашата работа“.
Получила златното признание съдия Атанасова каза, че приема отличието като награда за работата на целия колектив: „Този почетен знак макар и да се връчва на мен не е само мой. Той е за Районен съд Харманли, защото през всичките тези години ние работихме заедно. Аз бях една от вас, защото заедно посрещахме трудностите и завоювахме успехите в нашата работа. Моят професионален път сега свършва до тук. Районният съд обаче ще продължи, стъпил здраво на стабилна основа и вие ще постигнете нови, още по-големи успехи. Аз ви го пожелавам и съм убедена, че ще бъде така. Винаги ще съм до вас защото сърцето ми остава тук, обичам ви!“, каза за финал съдия Атанасова.
Съдийска колегия на ВСС освободи от 7 юни съдия Атанасова поради навършване на пенсионна възраст.
Зад гърба си Мария Атанасова остава завидна юридическа кариера, с 40 годишен стаж като съдия, от които 20 години като административен ръководител на Районния съд – Крумовград и Районния съд в Харманли.

Милена Митева
От Милена Митева юли 4, 2019 14:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.