Съдът наказа двама за незаконно съжителство и един за без книжка

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 15, 2016 10:56

Съдът наказа двама за незаконно  съжителство и един за без книжка

Акценти

  • Сакарско ехо, брой 2/1505, година LXXXI, година XIV, 15-21 януари 2016

Свързани публикации

Двама получиха присъди за незаконно съжителство на съпружески начала с малолетни момичета. Единият,
И.А.А ., за това, че от края на месец февруари 2015 г. в с.Устрем, като пълнолетно лице, без да е сключило брак, заживял на съпружески с А.М.А., ненавършила 16-годишна възраст. За това престъпление по чл.191, ал.1 от НК съдът го освобождава от наказателна отговорност и му налага административно наказание “глоба” – 1 000лева.
Другият, В.В.А., за това, че от май миналата година в Тополовград, като пълнолетно лице, без да е сключило брак, заживял на съпружески начала с лице не навършило 14-годишна възраст – Р.И.С. Наказанието, което му е наложено, е „лишаване от свобода” за срок от четири месеца, което се отлага за срок от три години.
На друг нарушител, А.Д.М., обаче не му се е разминало ефективното наказание от три месеца при строг режим в затвор за повторно нарушение. Той на 23 юни 2015 г. около 03.00 часа на разклона за манастир „Св.Троица”, без свидетелство за управление на МПС управлявал моторно превозно средство – лек автомобил марка „Опел”, модел “Омега”. Нарушението извършил в едногодишния срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без съответно свидетелство за управление.
И на тримата е дадена възможност да обжалват присъдите си пред ЯОС.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 15, 2016 10:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар