Събориха два цеха от бивш Завод за релета

Сакар нюз
От Сакар нюз април 18, 2017 08:23

Събориха два цеха от бивш Завод за релета

Два от цеховете на бившия Завод за релета в Харманли, бяха съборени. В продължение на две седмици багери разрушаваха стоманената конструкция на големите халета.
Това се налага, защото два огромни панела от тях паднаха, а постройките станаха опасни. След оглед на експерт, той е препоръчал за бъдат съборени.
Те се водят като недовършени и никога не са били пускани в експлоатация. Построени са през 1989 година, когато имаше планове за разширяване на завода.
Голямата, осеметажна сграда, близо до Международния път, която бе предвидена за административна, се запазва, защото е в добро състояние. Предстои да бъде ремонтиран нейният покрив.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 18, 2017 08:23
Напиши коментар

4 коментара

 1. vodata април 21, 17:05

  някоя от местните медии ще се ангажира ли Обшината да излязат с изявление и факти-става ли водата на Харманли поне за готвене/за пиене явно не става/,съдъържа ли уран,и НАД НОРМАТА Е СЪДЪРЖАНИЕТО НА МАНГАН ВЪВ ВОДАТА?Някой да казва ,че ни ТРОВЯТ с манган???И не на последно място-кога ще пуснат ГОТОВАТА пречсиствателна станция?Стига вече само рушене,това с водата-е здравето ни!

  Отговори на този коментар
 2. obicham harmanli април 18, 11:01

  nadjawam se njakoga da se postroi zawod, a ne samo da se rushi

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 446 121 преглеждания