С „Твоят час“ знанията се усвояват забавно и интересно

Сакар нюз
От Сакар нюз март 3, 2017 06:14

С „Твоят час“ знанията се  усвояват забавно и  интересно

Публична проява проведе Клуб „Можем повече“ по проект „Твоят час“ при ОУ „Иван Вазов“ – Харманли. Тя се състоя на 21 февруари 2017 г., след часовете, в заседателната зала на училището. На нея присъстваха много ученици от пети клас, учители, родители и членовете на Обществения съвет „Твоят час“.
В клуба участват деца от 6.б клас, а ръководител е преподавателката по български език и литература Петрана Николова. Дейността на клуба е насочена към надграждане на знанията по български език, но поднесени по занимателен и интересен начин.
Пред гостите децата демонстрираха знанията, които са усвоили по време на часовете в клуба, като предварително бяха подготвили презентация на тема: „Колкото повече – толкова повече“, която имаше учебно-занимателен характер по един от основните предмети в нашата образователна система – български език и литература. Накрая учителката и учениците бяха поздравени от родителите и от председателят на Обществения съвет „Твоят час“ – Силвана Атанасова.
Паралелно с проявата публична изява имаше друг клуб по проекта „Визуални изкуства“ с ръководител Силвия Драгова. Участниците бяха подредили изложба от своите рисунки, изографисвани по време на часовете на дейността.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 3, 2017 06:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.