С „Твоят час“ знанията се усвояват забавно и интересно

Сакар нюз
От Сакар нюз март 3, 2017 06:14

С „Твоят час“ знанията се  усвояват забавно и  интересно

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой8/39, 24 февруари – 2 март 2017

Свързани публикации

Публична проява проведе Клуб „Можем повече“ по проект „Твоят час“ при ОУ „Иван Вазов“ – Харманли. Тя се състоя на 21 февруари 2017 г., след часовете, в заседателната зала на училището. На нея присъстваха много ученици от пети клас, учители, родители и членовете на Обществения съвет „Твоят час“.
В клуба участват деца от 6.б клас, а ръководител е преподавателката по български език и литература Петрана Николова. Дейността на клуба е насочена към надграждане на знанията по български език, но поднесени по занимателен и интересен начин.
Пред гостите децата демонстрираха знанията, които са усвоили по време на часовете в клуба, като предварително бяха подготвили презентация на тема: „Колкото повече – толкова повече“, която имаше учебно-занимателен характер по един от основните предмети в нашата образователна система – български език и литература. Накрая учителката и учениците бяха поздравени от родителите и от председателят на Обществения съвет „Твоят час“ – Силвана Атанасова.
Паралелно с проявата публична изява имаше друг клуб по проекта „Визуални изкуства“ с ръководител Силвия Драгова. Участниците бяха подредили изложба от своите рисунки, изографисвани по време на часовете на дейността.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 3, 2017 06:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.