С тържество ОУ “Иван Вазов“ приключи учебната година

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 22, 2018 14:07

С тържество ОУ “Иван Вазов“ приключи учебната година

Деветдесет и осмата година за харманлийското училище „Иван Вазов“ приключи с тържество. Ученици, учители и родители се трудиха много и равносметката е: още един успешно завършен клас, много отличия и нови покорени върхове.
Учителите се разделиха със седмокласниците, с тъга, но и със удовлетворение от постигнатото. И с надеждата, че за тези седем години са им дали добра основа за следващия етап от образованието, че ще направят в бъдеще най-добрия житейски избор, успешно ще се реализират професионално, ще станат добри хора.
„Мили момичета и момчета от седми клас, днес е последният ви ден в училището ни като ученици. Но раздялата ни е само формална. Никога не забравяйте, че завинаги оставате част от семейството на училище „Иван Вазов“ и всеки от вас е завинаги Вазовец! Гордейте се, че сте завършили основното си образование в училище с богата, почти вековна история, история, която са писали вашите предци, история, която писахте и вие!“, каза на раздяла пред присъстващите директорът на училището Наташа Кирякова.
На събитието тя връчи свидетелствата за основно образование на отличниците от седми клас, като те получиха още и грамота и флаш памет.
Връчени бяха плакети: на Габриела Гочева – седмокласничка с много високи постижения в учебната дейност, национални състезания и конкурси, Милена Георгиева – учител по математика и ИТ, подготвила отборите на 5, 6 и 7 клас, класирали се на първо място на НС „ИТ Знайко+“, Диана Петрова – учител по БЕЛ, чиито ученици завоюваха призови места в национални конкурси, и Иван Еджиев, с когото отборът на училището по лека атлетика за девета поредна година стана републикански шампион. Плакет получиха и Неделина Гочева и Катя Караиванова – за най-активен родител.
Всички деца с високи отличия получиха грамота и флаш памет от училището и парична награда от Училищното настоятелство.
Гости на тържеството бяха: Мария Киркова – Кмет на Община Харманли, Павлина Делчева и Таня Аврамова – представители на Училищното настоятелство, Красимира Попова и Добромир Стефанов – представители на Обществения съвет, и много родители на ученици от училището.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 22, 2018 14:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.