С тържество ОУ “Иван Вазов“ приключи учебната година

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 22, 2018 14:07

С тържество ОУ “Иван Вазов“ приключи учебната година

Деветдесет и осмата година за харманлийското училище „Иван Вазов“ приключи с тържество. Ученици, учители и родители се трудиха много и равносметката е: още един успешно завършен клас, много отличия и нови покорени върхове.
Учителите се разделиха със седмокласниците, с тъга, но и със удовлетворение от постигнатото. И с надеждата, че за тези седем години са им дали добра основа за следващия етап от образованието, че ще направят в бъдеще най-добрия житейски избор, успешно ще се реализират професионално, ще станат добри хора.
„Мили момичета и момчета от седми клас, днес е последният ви ден в училището ни като ученици. Но раздялата ни е само формална. Никога не забравяйте, че завинаги оставате част от семейството на училище „Иван Вазов“ и всеки от вас е завинаги Вазовец! Гордейте се, че сте завършили основното си образование в училище с богата, почти вековна история, история, която са писали вашите предци, история, която писахте и вие!“, каза на раздяла пред присъстващите директорът на училището Наташа Кирякова.
На събитието тя връчи свидетелствата за основно образование на отличниците от седми клас, като те получиха още и грамота и флаш памет.
Връчени бяха плакети: на Габриела Гочева – седмокласничка с много високи постижения в учебната дейност, национални състезания и конкурси, Милена Георгиева – учител по математика и ИТ, подготвила отборите на 5, 6 и 7 клас, класирали се на първо място на НС „ИТ Знайко+“, Диана Петрова – учител по БЕЛ, чиито ученици завоюваха призови места в национални конкурси, и Иван Еджиев, с когото отборът на училището по лека атлетика за девета поредна година стана републикански шампион. Плакет получиха и Неделина Гочева и Катя Караиванова – за най-активен родител.
Всички деца с високи отличия получиха грамота и флаш памет от училището и парична награда от Училищното настоятелство.
Гости на тържеството бяха: Мария Киркова – Кмет на Община Харманли, Павлина Делчева и Таня Аврамова – представители на Училищното настоятелство, Красимира Попова и Добромир Стефанов – представители на Обществения съвет, и много родители на ученици от училището.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 22, 2018 14:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 710 преглеждания