С тържества учениците посрещнаха лятната ваканция

Милена Митева
От Милена Митева юни 3, 2017 12:13

С тържества учениците посрещнаха лятната ваканция

Децата от началните класове в Харманли приключиха учебните занятия с тържества.
В ОУ ”Иван Вазов” директорът Наташа Кирякова в двора на училището награди ученици за успехи в учебната дейност, спортни прояви, конкурси и национални състезания и кампании.
Христиана Налбантова бе отличена за висок успех и постижения в Национални състезания по лека атлетика. Симона Дончева също се открои като отличник в леката атлетика и в Националния конкурс ,,Пижо и Пенда“. Теодора Христова пък бе наградена за достойно представяне в конкурса ,,Ние рисуваме врабчета“.
От втори клас Микаела Борисова получи грамота за отличен успех и високи постижения в Националните конкурси: ,,Малкият принц“, ,,Пижо и Пенда”, ,,Ние рисуваме врабчета“ и достойно представяне в Националната кампания ,,Читателска щафета“. Косара Тенева получи поздравления за това, че е отличничка че успешно се е изявила на Националния конкурс ,,Малкият принц“ и Национална кампания ,,Читателска щафета”.
Николай Йорданов бе награден за успех на най-високо ниво, както и за постижения в Национални състезания по лека атлетика и достойно представяне в Национална кампания ,,Читателска щафета”.
Ралица Трайкова също е отличничка. Тя е взела участие в конкурса ,,Ние рисуваме врабчета” и Национална кампания ,,Читателска щафета”. Катерина Куманова заслужи признание за отличен успех и достойно представяне в общинския конкурс ,,Харманли в цветове” и Национална кампания ,,Читателска щафета”. Георги Панчев бе поздравен за това, че е отличник и достойно се е представил във фотоконкурса ,,Моят свят” и Национална кампания ,,Читателска щафета”.
Калина Солакова също бе сред отличниците. Тя е участвала във фотоконкурса ,,Моят свят” и Национална кампания ,,Читателска щафета”.
Госпожа Кирякова стисна ръцете и на Белослава Братанова, Габриела Тенева, Дарина Бъчварова, Деница Канелова, Йоанна Иванова, Михаил Делчев, Никол Славова и Преслав Димитров за отличния им успех и достойно представяне в Национална кампания ,,Читателска щафета”. Кристиан Кирилов също е отличен ученик и се е изявил в Национални състезания по лека атлетика и конкурса ,,Чист дом. Чисто училище!”. Мария -Луиза Георгиева, Кристиян Янков, Димитър Димитров и Даниел Христов също получиха грамоти за достойно представяне в Национална кампания ,,Читателска щафета”.
От IIIб клас Лора Делчева и Симона Георгиева бяха наградени за отличен успех и високи постижения на Национални математически състезания и за високи постижения в Национални състезания по лека атлетика.
Книги и грамоти за отличен успех получиха четвъртокласниците, които завършиха начален етап на образованието си. За отличното си представяне на Националното Великденско математическо състезание грамоти получиха Едже и Ерен Аксой, като Едже зае първо място и във фотоконкурса ,,Моят свят“, организиран от Училищното състезание. Победители от Националното финално състезание, организирано от Сдружението на българските начални учители, получиха грамота, книга и златен медал. Това са Ванеса Петрова и Едже Аксой. Грамота, книга и сребърен медал за достойно представяне и показани знания от Националното финално състезание получиха Гергана Господинова, Ерен Аксой и Йорданка Дончева.
Празникът премина с музикално-танцова програма, на която освен учениците и учителите имаше и много родители.
В НУ ”Алеко Константинов” първокласниците получиха свидетелства за завършена година в класните стаи. Те показаха на родители и близки, че са се трудили през годината и са усвоили нови знания.
По-големите възпитаници от втори трети и четвърти клас получиха бележниците си и поздрави от класните си ръководители също по стаите.
В НУ ”Отец Паисий” празникът се състоя в двора на училището. Там децата пяха и танцуваха и посрещнаха ваканцията с радост.

Милена Митева
От Милена Митева юни 3, 2017 12:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.