С празник за буквите първолаците отбелязаха раздялата си с буквара

Сакар нюз
От Сакар нюз април 11, 2007 19:39

Акценти

  • И двата класа показаха танцувалните умения

Свързани публикации

Ана Зидарова

Ден преди пролетната ваканция учениците от първи „а“ клас, с класен ръководител Антоанета Петрова, и първи „б“ клас, с класен ръководител Снежана Чернева, организираха прекрасен празник на буквите. В украсените стаи двата класа бяха приготвили интересна и весела програма, с която изненадаха приятно родители и гости.
Програмата започна с приветствие от малките палавници: „Ние вече сме грамотни“. В литературно-музикалната програма първокласниците изпяха песни за буквите, за читанката и България. Единият клас бе подготвил сценката „Моята читанка“ , а другият се бе потрудил с драматизацията на приказката „Дядо и ряпа“. И двата класа показаха танцувалните умения на актуални денс песни под ръководството на Гергана Димитрова. Снежана Чернева поздрави всички свои ученици с успешното овладяване на българската азбука и им пожела все така да продължават да се учат, да са здрави и дисциплинирани.
Директорката на НУ „Отец Паисий“ – г-жа Тодорова приветства малките първокласници и им припомни дългия път, който бяха изминали от първия учебен ден, когато са били плахи и неуверени, до този празник, в който с гордост казват: „Ние вече сме грамотни“. „Нека всяко ново предизвикателство бъде един нов трамплин към по-високи успехи“, пожела директорката на малчуганите и продължи: „Бъдете горди, че сте възпитаници на НУ „Отец Паисий“ и на своите класни ръководителки. Бъдете здрави и съхранете детското в сърцето си. Стремете се към по-високи успехи!“
Тя подари на всеки клас поздравителен адрес, комплект флумастери и скицник. Родителите бяха приготвили за своите деца подарък-книжка с приказка, паста с изписана върху глазурата буквичка и сок.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 11, 2007 19:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама