С концерти и масови прояви премина предизборната седмица в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 1, 2019 10:39

С концерти и масови прояви премина предизборната седмица в Тополовград

Четири от партиите, които се регистрираха за участие в местните избори, се появиха пред избирателите с масови прояви през последната седмица преди първия тур. Проявите бяха компилация от откриване, представяне на кандидатите и закриване на кампанията.
Първи, на 21 октомври, това направиха от от партия БДЦ. Основен мотив в изказването на кандидата им за кмет Наско Стоянов бе провеждането на кардинална реформа в структурата и работата на общинската администрация. Проявата бе на открито, на площад ,“ и завърши с концерт на народната певица Пепи Христозова. На другия ден в Малкия салон на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“ своята проява направиха и от НФСБ. Освен представянето на кандидатите за общински съветници и кмет на с. Синапово, народният представител от тази партия Валентин Касабов говори́ за значението на местната власт, но основно акцентира върху работата на партията в Народното събрание. Няколко песни изпяха певците от МВГ „Авролева“ към читалището.
На 24 октомври своето представяне – закриване направиха от ГЕРБ в Големия салон на читалището в Тополовград. На представянето на кандидатите за кметове и съветници и програмата за управление на общината присъстваше народният представител Георги Станков. Той призова присъстващите в залата да гласуват за кандидатите на партията, които той определи като много добри хора и професионалисти. Той отдели доста време от изказването си на интервю на един от кандидатите за кмет на общината.
На проявата нямаше концертна проява.
Ден по късно, на 25 октомври, най-мащабната проява за цялата кампания направи „Възраждане“. На открита сцена на площад „Освобождение“ бяха представени кандидатите за съветници и кметове. Изказване направи кандидатът за кмет на общината Божин Божинов, който сподели, че всичко постигнато тук за последните осем години е благодарение на хората, които живеят в общината. Увери присъстващите, че той и неговият екип са работили, работят и ще работят единствено за жителите на общината, които са горди и свободни хора, а не политически роби.
Свои мисли споделиха и някои от кандидатите за общински съветници. За голямото множество от хора, които се бяха събрали на площада, концерт с много настроение изнесоха концерт Мария Чакърдъкова, Петя Шапкова и Неврокопският танцов ансамбъл.
Така приключи последната предизборна седмица в община Тополовград, която за някои се оказа предпоследна, защото предстои още една до балотажа.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 1, 2019 10:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.