С концерти и масови прояви премина предизборната седмица в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 1, 2019 10:39

С концерти и масови прояви премина предизборната седмица в Тополовград

Четири от партиите, които се регистрираха за участие в местните избори, се появиха пред избирателите с масови прояви през последната седмица преди първия тур. Проявите бяха компилация от откриване, представяне на кандидатите и закриване на кампанията.
Първи, на 21 октомври, това направиха от от партия БДЦ. Основен мотив в изказването на кандидата им за кмет Наско Стоянов бе провеждането на кардинална реформа в структурата и работата на общинската администрация. Проявата бе на открито, на площад ,“ и завърши с концерт на народната певица Пепи Христозова. На другия ден в Малкия салон на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“ своята проява направиха и от НФСБ. Освен представянето на кандидатите за общински съветници и кмет на с. Синапово, народният представител от тази партия Валентин Касабов говори́ за значението на местната власт, но основно акцентира върху работата на партията в Народното събрание. Няколко песни изпяха певците от МВГ „Авролева“ към читалището.
На 24 октомври своето представяне – закриване направиха от ГЕРБ в Големия салон на читалището в Тополовград. На представянето на кандидатите за кметове и съветници и програмата за управление на общината присъстваше народният представител Георги Станков. Той призова присъстващите в залата да гласуват за кандидатите на партията, които той определи като много добри хора и професионалисти. Той отдели доста време от изказването си на интервю на един от кандидатите за кмет на общината.
На проявата нямаше концертна проява.
Ден по късно, на 25 октомври, най-мащабната проява за цялата кампания направи „Възраждане“. На открита сцена на площад „Освобождение“ бяха представени кандидатите за съветници и кметове. Изказване направи кандидатът за кмет на общината Божин Божинов, който сподели, че всичко постигнато тук за последните осем години е благодарение на хората, които живеят в общината. Увери присъстващите, че той и неговият екип са работили, работят и ще работят единствено за жителите на общината, които са горди и свободни хора, а не политически роби.
Свои мисли споделиха и някои от кандидатите за общински съветници. За голямото множество от хора, които се бяха събрали на площада, концерт с много настроение изнесоха концерт Мария Чакърдъкова, Петя Шапкова и Неврокопският танцов ансамбъл.
Така приключи последната предизборна седмица в община Тополовград, която за някои се оказа предпоследна, защото предстои още една до балотажа.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 1, 2019 10:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 471 214 преглеждания