С дискотека децата на читалище „Харманли“ отпразнуваха първи март

Милена Митева
От Милена Митева март 8, 2016 09:52

С дискотека децата на читалище  „Харманли“ отпразнуваха първи март

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 9/651, година XIV, 3- 10 март 2016

Свързани публикации

С дискотека децата на читалище „Харманли“ посрещнаха първия ден на месец март. Тя се състоя малко след 17,00 часа в салона на читалището, където Диджей Емо и Диджей Стратуса забавляваха малчуганите с хитови песни. Партито започна с танца на пингвина, на който се хванаха всички деца. Помещението се оказа тясно за почитателите на този танц, но се видя, че всички се забавляваха от сърце.
Танцувайки на приятната музика, стана ясно, че присъстващите на дискотеката предпочитат по-летни хитове, на които да кършат телата си. Ретро песните бяха избягвани, тъй като са по-непознати на децата и те не знаеха как да ги танцуват.
Партито започна със сценка на театрално студио „Бърборино“, които направиха рецитал за Баба Марта. Водещата Катя Димова припомни на присъстващиге какво празнуват българите на този ден и ги поздрави. Същото направи и председателят на читалището Любомир Андреев, който по-късно на тържеството поздрави децата със свое изпълнение на народна песен. По време на партито всички получиха и сокове за доброто си представяне.

Милена Митева
От Милена Митева март 8, 2016 09:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама