Рок фест „Среща“ ще огласи Харманли в края на май

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2016 20:13

Рок фест „Среща“ ще огласи  Харманли в края на май

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 17/651, година XIV, 28 април-5 май 2016

Свързани публикации

Рок фестът „Среща“ ще огласи Харманли. На 27 и 28 май на открита сцена в Градската градина ще се съберат рок групи и индивидуални изпълнители, които ще се борят за първите места, които дават привилегията за запис на парче в студиото на читалището в града.
„Фестивалът има за цел да популяризира новата авторска песен, а чрез универсалния език на музиката да създаде онази неповторима атмосфера на творческа изява на младите хора, която да ги стимулира за активно участие в създаването на специфичен музикален продукт. Той ще има конкурсен характер. Групите представят четири изпълнения с общо времетраене до 20 минути. Песните се изпълняват на живо. Индивидуалните изпълнители представят две песни. Редът на изпълнение се определя по жребий, теглен в деня на официалното откриване на фестивала. Изпълненията ще се оценяват от жури, което ще бъде обявено в деня на откриване на фестивала“, обясни Паулина Христова – секретар на читалището.
„Участниците могат да бъдат групи и индивидуални изпълнители без такса за участие с предварително записване до 23 май на имейла на читалището [email protected] и на телефона на секретаря Паулина Христова – 0898 221253“, се съобщава в обявата

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2016 20:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама