Рок фест „Среща“ ще огласи Харманли в края на май

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2016 20:13

Рок фест „Среща“ ще огласи  Харманли в края на май

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 17/651, година XIV, 28 април-5 май 2016

Свързани публикации

Рок фестът „Среща“ ще огласи Харманли. На 27 и 28 май на открита сцена в Градската градина ще се съберат рок групи и индивидуални изпълнители, които ще се борят за първите места, които дават привилегията за запис на парче в студиото на читалището в града.
„Фестивалът има за цел да популяризира новата авторска песен, а чрез универсалния език на музиката да създаде онази неповторима атмосфера на творческа изява на младите хора, която да ги стимулира за активно участие в създаването на специфичен музикален продукт. Той ще има конкурсен характер. Групите представят четири изпълнения с общо времетраене до 20 минути. Песните се изпълняват на живо. Индивидуалните изпълнители представят две песни. Редът на изпълнение се определя по жребий, теглен в деня на официалното откриване на фестивала. Изпълненията ще се оценяват от жури, което ще бъде обявено в деня на откриване на фестивала“, обясни Паулина Христова – секретар на читалището.
„Участниците могат да бъдат групи и индивидуални изпълнители без такса за участие с предварително записване до 23 май на имейла на читалището drujba1870@abv.bg и на телефона на секретаря Паулина Христова – 0898 221253“, се съобщава в обявата

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2016 20:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.