Рок фест събра много изпълнители и любители на този стил музика

Милена Митева
От Милена Митева юни 1, 2016 06:18

Рок фест събра много изпълнители  и любители на този стил музика

Второто издание на рок феста, който се провежда в Града на Белоногата, събра над 250 изпълнители и любители на този стил музика. В съботния следобед на сцената на читалище „Дружба“ групи от Харманли, Любимец, Свиленград, Симеоновград, Кърджали и англичаните Мартин Уивър и Матьо Джефес изпълняваха на живо рок парчета под съпровода на китаристи. Шестте състава и осемте индивидуални изпълнители в продължение на три часа, освен че забавляваха феновете на този стил, бяха наблюдавани и оценени от Константин Райдовски – звукоинженер в БНР и Панайот Панайотов, който е музикален педагог.
При индивидуалните изпълнители първата награда бе за Гергина Пейкова, а втората за Изабела Лекова. Третата в оценката на професионалистите бе Катя Михайлова. Награда за най-млад изпълнител взе Косара Тенева. За акустично изпълнение диплом взеха Йоана Кунева и Тодор Тодоров. За индивидуален рок изпълнител като първа бе определена Елиана Колева, а най-атрактивен музикант бе англичанинът Мартин Уивър.
При групите на първо място бе Olden Beat от Кърджали. ZERO от Симеоновград зае втората позиция. Групата взе и награда за авторско парче. Рок група „Орион“ от Любимец се класира на третото място. Най-атрактивна формация бе бандата “0379” от Свиленград.
Младежкият музикално-театрален фестивал се организира от община Харманли със съдействието на читалище „Дружба“.

Милена Митева
От Милена Митева юни 1, 2016 06:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.