Родители разкрасиха градината на своите деца

Милена Митева
От Милена Митева ноември 6, 2015 10:54

Родители разкрасиха градината на своите деца

Амбициозни родители на деца от ЦДГ „Детски свят“ – Харманли, извоюваха сумата от хиляда лева за разкрасяването на заведението. Те изготвиха документите, които бяха одобрени от общината.
Проектът им се казва „Дар към природата“ и е по Програма “Младежки дейности”. Чрез него детското заведение на малчуганите стана по-приветливо, тъй като в двора му и около него боклуците се събират разделно, изграден е кът от зеленина, децата имат и две дървени къщички, с които да играят. Около детската градина има зелени площи и храсталовидна растителност, които да създават уют. Проектът за децата включва и тренинг с родителите на тема „Екологична култура“.
Малчуганите опитаха и „Топъл чай на баба“ заедно със своите родители, които също имаха възможността да присъстват на сбирката с госпожа Мария Цветанова. Тя изнесе лекция на тема за действието на билките и обясни на събралите се кои от тях се срещат в района на местността „Дефилето“.
„Резултатът след проекта е видим. Направихме много за децата. Благодаря и на родителите им, които ни съдействат“, сподели Мария Желязкова – директор на заведението, която е доволна от направеното.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 6, 2015 10:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.