Родители разкрасиха градината на своите деца

Милена Митева
От Милена Митева ноември 6, 2015 10:54

Родители разкрасиха градината на своите деца

Амбициозни родители на деца от ЦДГ „Детски свят“ – Харманли, извоюваха сумата от хиляда лева за разкрасяването на заведението. Те изготвиха документите, които бяха одобрени от общината.
Проектът им се казва „Дар към природата“ и е по Програма “Младежки дейности”. Чрез него детското заведение на малчуганите стана по-приветливо, тъй като в двора му и около него боклуците се събират разделно, изграден е кът от зеленина, децата имат и две дървени къщички, с които да играят. Около детската градина има зелени площи и храсталовидна растителност, които да създават уют. Проектът за децата включва и тренинг с родителите на тема „Екологична култура“.
Малчуганите опитаха и „Топъл чай на баба“ заедно със своите родители, които също имаха възможността да присъстват на сбирката с госпожа Мария Цветанова. Тя изнесе лекция на тема за действието на билките и обясни на събралите се кои от тях се срещат в района на местността „Дефилето“.
„Резултатът след проекта е видим. Направихме много за децата. Благодаря и на родителите им, които ни съдействат“, сподели Мария Желязкова – директор на заведението, която е доволна от направеното.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 6, 2015 10:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.