„Република БГ” откри офис в Хасково

Admin
От Admin август 7, 2014 08:25

„Република БГ” откри офис в Хасково

Най-младата партия в дясното политическо пространство „Република БГ” откри своя офис в Хасково. Формация, която съществува вече година, разполага с 16 регионални представителства в страната и е с амбиции те да станат 31 до края на август. Хасковското представителство е на бул.”Съединение” 10.

Като свои основни приоритети от партията посочиха преминаване на 4-процентовата бариера на предсрочните парламентарни избори на 5 октомври и силно представяне на местните избори през 2015 г. „В редиците ни влизат нови хора, които до момента не са членували в други партии, не са отцепници или бегълци. Това са нови лица, които идват от бизнеса”, обясни Владимир Георгиев, организационен секретар на „Република БГ”.

Председател на регионалния щаб на партията за Хасково ще е бизнесменът Сефтин Редежеб. Георгиев бе категоричен, че формацията ще се яви сама на изборите и няма да търси коалиции нито с ГЕРБ, нито с Реформаторския блок. „За разлика от тях нашите виждания стъпват на стабилна идеологическа основа. Ние ще се борим за разбиване на олигархическия модел и стабилна икономика”, посочи Георгиев.

Admin
От Admin август 7, 2014 08:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.