Реформаторите: След оставките на Лазаров и Писанчев трябва да има продължение и в общините

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2015 11:00

Реформаторите: След оставките на Лазаров и Писанчев трябва да има продължение и в общините

Акценти

 • Проекцията на властта, която беше наложена от ДПС, още стои в Хасковска област

Свързани публикации

„Със смяната на Писанчев и на Лазаров започва една реформа и това е само началото. В райони със смесено населени, какъвто е Хасково, трябва да е със смяната на управата на МВР  и на ДАНС, защото проекцията на властта, която беше наложена от ДПС, още стои в тези райони. Това е само началото на една промяна и е много важно по районите тя също да се усети”. Това каза вчера на пресконференция хасковският депутат от реформаторския блок Станислав Иванов.

„Една сериозна промяна трябва да включва и местните представители на изпълнителната власт, особено там, където политизацията на тяхната дейност е била видима в миналото”, каза колегата му Радан Кънев.
„Имаме множество сигнали, че на местно ниво ръководителите на силовите структури, които бяха инсталирани там от ДПС основно, продължават да изпълняват политически поръчки, като селективно разработват неудобни лица. Считаме, че тези структури би следвало да наблюдават цялостния процес и да прилагат закона еднакво спрямо всички”, заяви Атанас Атанасов от РБ.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2015 11:00
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Kalin Georgiev март 9, 10:51

  Не знам дали го държат за шлифера, но май са го стиснали за топките и ако мърда ще му ги откъснат! Откачи се бат“Боко и си свърши работата…. Защото като ти откъснат топките отпред и рязаните отзад ще те онодят! Жалко, че си тъкъв голям люпюрин…

  Отговори на този коментар
 2. Сканирам всичко! март 8, 11:20

  Разбира се,че е необходима пълна чистка на ДПС „октопода“,до пълното му ликвидиране!Сега ще проличи,дали Б.Борисов е искрен,когато казва,че никой“не го държи за шлифера!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама