Разкрит е „ало” измамникът от 7 март

Сакар нюз
От Сакар нюз март 31, 2017 11:27

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 13/44 31 март – 6 април 2017

Свързани публикации

Сливенлия, на 70 години, се оказа измамникът по телефона, който на 7-ми март излъга жена от Тополовград на неговата възраст, представяйки се за служител в полицията. Той се представил за полицейски офицер, поискал от нея да окаже съдействие на органите на реда за залавяне на измамници. Накарал жената да отиде до банката, от където изтеглила всичките си 1 350 щатски долара и 6 200 лева.
Жената оставила парите до контейнер за смет в центъра на града, мислейки, че оказван помощ и съдействие. След като усетила, че е измамена, сигнализирала в полицейското управление.
За друг разкрит случай съобщават от полицията, за измама на 65-годишна, от Димитровград. Задържан до 24 часа преди няколко дни мъж, е направил самопризнания пред разследващите. Тогава той въвел в заблуждение жената и я убедил да хвърли през балкона на жилището си на булевард „Хр. Ботев” 2 000 лева.
На 25 март, малко преди 11 часа неправоспособен водач катастрофира близо до тополовградското село Радовец. 18-годишният младеж от елховското село Изгрев, е бил на гости в селото, подкарал лек автомобил БМВ с несъобразена с пътните условия скорост. Вследствие от това е загубил управлението и се е обърнал в канавка. От удара е с комоцио, без опасност за живота.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 31, 2017 11:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 269 811 преглеждания