Районен съд Тополовград оневини двама, уличени в отглеждане на марихуана

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2018 07:58

Районен съд Тополовград оневини двама, уличени в отглеждане на марихуана

В свое заседание от 1 март, съдът в Тополовград оневини двама души, които бяха обвинени в отглеждане на растения, от които могат да се произвеждат наркотични вещества. Механо-шлосерът М.Н.Д. от Стара Загора и вулканизаторът А.Я.А. от Тополовград бяха изправени пред съда затова, че през периода от месец май 2017 г. до 18 октомври 2017 г., в дере на около 5 км. до Тополовград, в района на бивше опитно поле, на около 1 км. от разклона за с. Чукарово, засели и отглеждали 16 растения представляваща коноп /марихуана/, с общо тегло 3 345 грама, на обща стойност 20 070,00 лв. при единична цена на грам от 6.00 лв.

Мотивите на съда все още не са публикувани, а от решението е става ясно, че веществено доказателство коноп /марихуана/, с тегло 3 345 грама се конфискува в полза на държавата и ще бъде унищожено.

Съдията Иван Христов нарежда и другите доказателства по делото: две лозарски и една обикновена ножица, зелена тубичка с надпис”Тор за цъфтящи растения” и друга, пак зелена, с лилава тапа, с надпис „Универсален тор Bopon” да бъдат унищожени, като вещи без стойност.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране  пред ЯОС в 15-дневен срок от деня на издаването и – 1 март

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2018 07:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 544 799 преглеждания