Районен съд Тополовград оневини двама, уличени в отглеждане на марихуана

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2018 07:58

Районен съд Тополовград оневини двама, уличени в отглеждане на марихуана

В свое заседание от 1 март, съдът в Тополовград оневини двама души, които бяха обвинени в отглеждане на растения, от които могат да се произвеждат наркотични вещества. Механо-шлосерът М.Н.Д. от Стара Загора и вулканизаторът А.Я.А. от Тополовград бяха изправени пред съда затова, че през периода от месец май 2017 г. до 18 октомври 2017 г., в дере на около 5 км. до Тополовград, в района на бивше опитно поле, на около 1 км. от разклона за с. Чукарово, засели и отглеждали 16 растения представляваща коноп /марихуана/, с общо тегло 3 345 грама, на обща стойност 20 070,00 лв. при единична цена на грам от 6.00 лв.

Мотивите на съда все още не са публикувани, а от решението е става ясно, че веществено доказателство коноп /марихуана/, с тегло 3 345 грама се конфискува в полза на държавата и ще бъде унищожено.

Съдията Иван Христов нарежда и другите доказателства по делото: две лозарски и една обикновена ножица, зелена тубичка с надпис”Тор за цъфтящи растения” и друга, пак зелена, с лилава тапа, с надпис „Универсален тор Bopon” да бъдат унищожени, като вещи без стойност.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране  пред ЯОС в 15-дневен срок от деня на издаването и – 1 март

Сакар нюз
От Сакар нюз март 8, 2018 07:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.