Публичните прояви на партиите за изборите се концентрираха в последната седмица преди изборите

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 25, 2019 10:50

Публичните прояви на партиите за изборите се  концентрираха в последната седмица преди изборите

С публични прояви завършиха в Тополовград повечето партии с кандидати за кмет и общински съветници изборната си кампания.
Само „БСП за България“ направиха откриване, в което представиха своите кандидати за съветници и кметове и програмата си за управление в началото на изборния маратон – на 4 октомври.
От БДЦ направиха това на площад „Освобождение“ пред сградата на ОбА на 21 октомври. Там представиха кандидата си за кмет на общината Наско Стоянов и кандидатите си за общински съветници и кметове на кметства. Това бе едновременно откриване и закриване на кампанията и завърши с концерт на популярната народна певица Пепи Христозова.
От НФСБ направиха подобна проява на другия ден – 22 октомври в Малкия салон на читалището в Тополовград в присъствието на народния представител в 44 Народно събрание от тази партия Валентин Касабов.
От ГЕРБ представиха своите кандидати – за кмет на Общината Васил Сяров, общински съветници и кметове на кметства на 24 октомври в Големия салон на Читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1894“. Концерт нямаше, а гост им бе народният представител в д-р Георги Станков.
Последни това правят днес – 25 октомври, от „Възраждане“ на площад „Освобождение“, където ще представят кандидатите си – за кмет на Общината – Божинов, общински съветници и кметове на кметства. Проявата ще завърши с концерт на Мария Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл.
С това завършва последната предизборна седмица и след деня за размисъл на 26 октомври – събота, всички ще очакват да видят каква е активността на избирателите в изборния ден и кой какво е спечелил или загубил като позиции в местната власт.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 25, 2019 10:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.