Публичните прояви на партиите за изборите се концентрираха в последната седмица преди изборите

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 25, 2019 10:50

С публични прояви завършиха в Тополовград повечето партии с кандидати за кмет и общински съветници изборната си кампания.
Само „БСП за България“ направиха откриване, в което представиха своите кандидати за съветници и кметове и програмата си за управление в началото на изборния маратон – на 4 октомври.
От БДЦ направиха това на площад „Освобождение“ пред сградата на ОбА на 21 октомври. Там представиха кандидата си за кмет на общината Наско Стоянов и кандидатите си за общински съветници и кметове на кметства. Това бе едновременно откриване и закриване на кампанията и завърши с концерт на популярната народна певица Пепи Христозова.
От НФСБ направиха подобна проява на другия ден – 22 октомври в Малкия салон на читалището в Тополовград в присъствието на народния представител в 44 Народно събрание от тази партия Валентин Касабов.
От ГЕРБ представиха своите кандидати – за кмет на Общината Васил Сяров, общински съветници и кметове на кметства на 24 октомври в Големия салон на Читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1894“. Концерт нямаше, а гост им бе народният представител в д-р Георги Станков.
Последни това правят днес – 25 октомври, от „Възраждане“ на площад „Освобождение“, където ще представят кандидатите си – за кмет на Общината – Божинов, общински съветници и кметове на кметства. Проявата ще завърши с концерт на Мария Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл.
С това завършва последната предизборна седмица и след деня за размисъл на 26 октомври – събота, всички ще очакват да видят каква е активността на избирателите в изборния ден и кой какво е спечелил или загубил като позиции в местната власт.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 25, 2019 10:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.