Пролетта дойде и на сцената на читалище „Дружба“

Милена Митева
От Милена Митева април 12, 2016 23:54

Пролетта дойде и на сцената на  читалище „Дружба“

Пролетният концерт в Харманли събра над 300 зрители в последния ден на месец март. В него участваха самодейци от читалище „Дружба“, които по този начин поздравиха съгражданите си с настъпилата пролет.
„След дългата зима най-накрая дойде и пролетта. Това е любим сезон на повечето от нас, защото природата се събужда и навсякъде около нас е цветно и зелено, птичките огласят навред със своите песни“. С тези думи водещата на тържеството приветства присъстващите с добре дошли.
Първите птички, които огласиха сцената, бяха детска вокална група “Щастливци”. Те зарадваха публиката с “Пролет” и “Извора на Белоногата”. Програмата продължи с танца „Молитва“ на Катя Лозкова и Ивелина Белянова. Двете момичета показаха завидни способности, което накара публиката да им се радва.
Пролетният концерт продължи с дебютното участие на възпитаника на Руси Стайков – Петър Димов. Момчето изсвири на своята китара валса “Тъга”. След което бе аплодиран бурно от публиката за своето изпълнение. Слизайки от сцената, пред „Сакарнюз“ талантът сподели, че е много хубаво чувството да си на голямата сцена пред толкова хора.
С песента “Събрали ми се събрали” Ивона Янева и Златомира пролетната програма стана още по-весела.
Следващите участници в пролетния спектакъл бяха възпитаниците на Галина Станкова от целодневна детска градина ”Детски свят”. Те представиха танц на хитовата детска песен „Детска планета“, за което получиха много поздравления със силно ръкопляскане.
За да задържат доброто настроение на зрителите до края на програмата, Гергина и Изабела, възпитанички на Панайот Панайотов, поздравиха събралите се с песен на Селена Гомез.
С блок от танци в „Етно ритми” завърши и пролетната програма, организирана от НЧ “Дружба“.
Събитието бе уважено от над 300 човека.

Милена Митева
От Милена Митева април 12, 2016 23:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.