Продават чужд павилион

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 20, 2016 08:25

Продават чужд павилион

Обява за продажба на павилион, но собственост на друг, е пуснал елховлията Димитър Минчев. Освен в местната медия ”Елхово нюз” обявата се въртяла и във всички останали сайтове.
Павилионът е собственост на семейство от Елхово, което го е закупило още през 1993 г. на търг от търговията. След сключване на договор той е бил поставен от собствениците му живеещи в блок 18 на к-с ”Изгрев” в празно дворно място на улица „Черно море”, недалеч от болницата, точно срещу аптеката на Росица Петрова. Собственичката на дворното място разрешила това е Коста Петрова от с. Изгрев. Малко след това тя е починала и много години никой за нищо не е информирал по тоя въпрос собствениците на павилиона.
Голяма била изненадата на притежателката му като разбрала, че е пусната обява за продажбата му във всички сайтове. Тя се представила за купувач и се обадила на „продавача” Димитър Минчев от същия блок и го попитала за цената и дали има документи за собственост. Той започнал да увърта. Тя му се представила и казала да спре обявите докато децата и намерят транспортни средства да го изнесат. Той обещал. Обявата обаче продължавала да се върти за което жената се обадила лично на колегите от „Елхово нюз”, които веднага й се извинили и обещали веднага да я махнат. Не е така обаче с другите всевъзможни сайтове, където тя стои.
Сега съществува голяма вероятност павилионът да бъде продаден зад гърба й или да възникне конфликт между децата и мнимия ”продавач”, когато започнат да си го прибират.
Има съмнения, че Димитър е купил незаконно двора. Освен това всички съседи наоколо и граждани от Елхово много добре знаят кой е истинския собственик на обявената за продан стока.

В редакцията се обади Димитър Минчев, кой поиска да внесе яснота по въпроса. Ето неговите думи& $Купил съм мястото преди 10 години законно, за което имам нотариален акт. На него имаше поставен павилион. След като никой не го потърси през тези години реших да го продам. Консултирал със се адвокат, и той ми каза, че след като 5 години е в мой имот, придобивам правата му.

Случаят описан по този начин не е истината и само ме злепоставя.“

Редакцията се извинява на господин Минчев, че предварително не е взето мнението и на неговата страна и че е била подведена от сътрудника си в Елхово.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 20, 2016 08:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 508 374 преглеждания