Пробация за нападател на офиса на „Евро такси“

Сакар нюз
От Сакар нюз март 15, 2016 10:50

Пробация за  нападател на офиса на  „Евро такси“

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 10/651, година XIV, 11-17 март 2016

Свързани публикации

За нападение над офиса на „Евро такси“ в Харманли осъдиха А.Н.А. с наказание ”пробация”. Той ще се подписва два пъти седмично при пробационен служител.
Харманлийският съд го осъди за това, че на 28 март 2015 г., около 04:30 часа изкъртил входната врата и проникнал в офиса на фирмата, разхвърлил телефоните и батериите за преносимите радиостанции, отправял нецензурни думи и необосновани закани към дежурния диспечер.
Виновният е с основно образование, разведен, безработен, неосъждан и се призна за виновен след сключване на споразумение с прокуратурата.
Другото му наказание е ”обществено порицание“. При него препис от споразумението се постави на видно място в административната сграда на Община – Харманли, за да могат всички да го четат.
Обвиняемият е възстановил щетите на Евро такси“ и плати още 60 лева в полза на държавата по сметка на ОД на МВР – Хасково.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 15, 2016 10:50
Напиши коментар

1 Коментар

  1. harman март 15, 16:34

    След като обществено порицание му е едното наказание защо пишете името му с инициали а не изпишете името му,че може и снимка да му сложите?
    В противен случай какво обществено порицание ще е като никой не знае кой е този „герой“.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама