Призив към тополовградчани във връзка с празника на града

Сакар нюз
От Сакар нюз май 16, 2020 06:25

Призив към тополовградчани във връзка с празника на града

Акценти

  • Регионален вестник, # 19/903 година XVII, 15 - 21 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Уважаеми съграждани,

Поддържането на града ни в по-чист и приветлив вид е задължение на всеки от нас!
“Чистотата е мерило за културата на човека“, затова всички трябва да се грижим и поддържаме хигиената на нашия град.
Във връзка с предстоящия празник на гр. Тополовград – 24 май, Ви призоваваме да се включите в инициативата по почистване.
В дните 18, 19 и 20 май (понеделник, вторник и сряда) Общинска администрация организира почистване на града, като призовава всички граждани да се включат в мероприятието. За целта е необходимо всеки гражданин да почисти тротоара пред дома си, както и зелените площи и междублоковите пространства от всякакъв вид отпадъци. С участието на всеки един от нас в почистването ще демонстрираме своята активна гражданска позиция и ангажираност в каузата за чиста околна среда за нас и следващите поколения.
Обръщам се към Ръководителите на предприятия, учреждения и фирми да информират своите служители за участие в инициативата, като се организират и почистят прилежащите си територии.
Добре е домоуправителите в жилищните блокове също да се обърнат към своите съседи да излязат и почистят около блоковете си и оформят зелените пространства пред тях.
Събраните чували с отпадъци трябва да бъдат поставяни до обществените съдове за смет в града, след което ще бъдат извозени от техника.
Ръководството на Община Тополовград е осигурило чували за смет за всички желаещи да се включат в инициативата. Можете да ги получите, като се обадите на следните телефони: 0899 81 33 09, 0889 40 14 71.
На посочените телефони можете да позвъните и в случай, че има събран отпадък и на други места в града, освен тези до обществените съдове за смет
Местата, нуждаещи се от почистване и привеждане в по-добър вид на територията на града не са малко. Ако всички ние се огледаме и проявим инициативност ще ги открием. Нека обединим усилията си и направим по-приветлив града ни!

От Ръководството
на Общината

Сакар нюз
От Сакар нюз май 16, 2020 06:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама