Пристигнаха първите търговци на Карабаа в Харманли

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2018 14:18

Пристигнаха първите търговци на Карабаа в Харманли

Първите търговци на Карабаа в Харманли вече пристигнаха. Посетителите могат да опитат топли мекици, локум и сусамки. В процес на изграждане са и сергиите, на които има понички, гюзлемета и други сладки изкушения. Щандовете с дрехи тепърва започват да се строят от търговците. Атракционите, сред които са блъскащите колички, кончета, бънджи и сърф вече са напълно готови, но посетители все още няма. Палатките, предлагащи топла скара и бира също са на местата си.

Не се забелязва увеличение на цените от изминалата година.

Празничната програма за панаира в Града на Белоногата ще бъде открита на петия ден от месеца в 18:00 часа на площад „Възраждане“. Тогава танцов клуб “Гергана“ ще отбележи своя пети рожден ден със спектакъла „Приятели чрез танца“ за любителите на фолклорното изкуство.
На 6-7 октомври, събота и неделя, от 10:00 до 14:00 часа Българската федерация по кинология, съвместно с „Киноложко дружество“ – Харманли, ще представят две изложби в ранг САС. Събитието ще се състои в парк „Димана Данева“.
На 6 октомври от 14:00 часа пред Ротондата на Историческия музей ще бъдат и народните борби.
Четири часа по-късно Георги Янаков – Жоро Любимеца, ще бъде гост на Празничния концерт по случай Карабаа. На събитието ще бъде и духов оркестър „Виво Монтана“ – балканска и ъндърграунд музика.

 

 

За презентацията е нужен JavaScript.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2018 14:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.