Пристигнаха първите търговци на Карабаа в Харманли

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2018 14:18

Пристигнаха първите търговци на Карабаа в Харманли

Първите търговци на Карабаа в Харманли вече пристигнаха. Посетителите могат да опитат топли мекици, локум и сусамки. В процес на изграждане са и сергиите, на които има понички, гюзлемета и други сладки изкушения. Щандовете с дрехи тепърва започват да се строят от търговците. Атракционите, сред които са блъскащите колички, кончета, бънджи и сърф вече са напълно готови, но посетители все още няма. Палатките, предлагащи топла скара и бира също са на местата си.

Не се забелязва увеличение на цените от изминалата година.

Празничната програма за панаира в Града на Белоногата ще бъде открита на петия ден от месеца в 18:00 часа на площад „Възраждане“. Тогава танцов клуб “Гергана“ ще отбележи своя пети рожден ден със спектакъла „Приятели чрез танца“ за любителите на фолклорното изкуство.
На 6-7 октомври, събота и неделя, от 10:00 до 14:00 часа Българската федерация по кинология, съвместно с „Киноложко дружество“ – Харманли, ще представят две изложби в ранг САС. Събитието ще се състои в парк „Димана Данева“.
На 6 октомври от 14:00 часа пред Ротондата на Историческия музей ще бъдат и народните борби.
Четири часа по-късно Георги Янаков – Жоро Любимеца, ще бъде гост на Празничния концерт по случай Карабаа. На събитието ще бъде и духов оркестър „Виво Монтана“ – балканска и ъндърграунд музика.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2018 14:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама