Приключи реиновирането на „Шар планина“ и „Рила“ в Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 18, 2017 11:14

Приключи реиновирането на „Шар планина“ и „Рила“ в Любимец

В началото на м. декември община Любимец приключи с ремонтните дейности за тази година. Изпълнението на инвестиционната програма на общината за 2017 г., касаеща ремонт на уличната мрежа и прилежащите й съоръжения, завърши с частичната рехабилитация на ул. „Шар планина“ и ул. „Рила“ /асфалтирана в участъка между „Шар планина“ и „Л. Каравелов“/.
През пролетта на 2018 г., при подходящи климатични условия, администрацията предвижда да продължи с обновяването на уличната мрежа в града и общината. Ремонтните дейности ще включват пълна рехабилитация на 7 улици в града, заедно с прилежащата им инфраструктура /тротоари, бордюри, пътни знаци/. Това са улиците: „Дамян Груев“, „Богомил“, „Янтра“, „Оборище“, „Ген. Гурко“, „Граф Игнатиев“ и „Ив. Рилски“.
В инвестиционната програма на общината за изпълнение е предвидено и преасфалтиране на 10 улици и ремонт на прилежащите им терени. Те са разположени предимно в кв. „Георги Добрев“ и промишлената зона в града.
След приключване на асфалтополагането в предвидените участъци, приблизително 6000 м пътна мрежа ще бъдат обновени и приведени в подходящ вид за движение на различни видове МПС.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 18, 2017 11:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.