Приключи реиновирането на „Шар планина“ и „Рила“ в Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 18, 2017 11:14

Приключи реиновирането на „Шар планина“ и „Рила“ в Любимец

В началото на м. декември община Любимец приключи с ремонтните дейности за тази година. Изпълнението на инвестиционната програма на общината за 2017 г., касаеща ремонт на уличната мрежа и прилежащите й съоръжения, завърши с частичната рехабилитация на ул. „Шар планина“ и ул. „Рила“ /асфалтирана в участъка между „Шар планина“ и „Л. Каравелов“/.
През пролетта на 2018 г., при подходящи климатични условия, администрацията предвижда да продължи с обновяването на уличната мрежа в града и общината. Ремонтните дейности ще включват пълна рехабилитация на 7 улици в града, заедно с прилежащата им инфраструктура /тротоари, бордюри, пътни знаци/. Това са улиците: „Дамян Груев“, „Богомил“, „Янтра“, „Оборище“, „Ген. Гурко“, „Граф Игнатиев“ и „Ив. Рилски“.
В инвестиционната програма на общината за изпълнение е предвидено и преасфалтиране на 10 улици и ремонт на прилежащите им терени. Те са разположени предимно в кв. „Георги Добрев“ и промишлената зона в града.
След приключване на асфалтополагането в предвидените участъци, приблизително 6000 м пътна мрежа ще бъдат обновени и приведени в подходящ вид за движение на различни видове МПС.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 18, 2017 11:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 905 502 преглеждания