Предстои специализирана полицейска акция в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2017 22:21

Предстои специализирана полицейска акция в Харманли

Акценти

 • Вестник Сакарнюз, брой 29/60 21-27 юли 2017

Свързани публикации

В събота, 22 юли, от 9,00 до 12,00 часа в Харманли ще се проведе специализирана полицейска акция. Видимо присъствие на органите на реда ще има както в централната част на града, така и на други възлови точки – това става ясно от официално изпратена информация до Община Харманли от Районното управление на полицията в Харманли.
Целта на операцията е гарантиране сигурността на гражданите и гостите на града и контрол по спазване на реда, регламентиран в нормативните документи от местно и национално ниво – става ясно още от документа.
Районното управление на полицията в Харманли отскоро е с нов началник. Това е Капка Бояджиева, дългогодишен служител в системата. Работила е в сектор „Икономическа полиция“ и началник група „Оперативен анализ“ към ОД на МВР Хасково. Миналата седмица се проведе и първата официална среща на новия полицейски ръководител с представителите на местната власт, на която Бояджиева бе представена лично от директора на ОД на МВР в Хасково, старши комисар Ангел Цанков. На срещата беше декларирана добрата воля на представителите на двете институции и обединяване на усилията в полза на ефективното партньорство, с цел опазването на обществения ред, сигурността и спокойствието на жителите и гостите на община Харманли.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2017 22:21
Напиши коментар

2 коментара

 1. Светла юли 22, 08:00

  Не, не миже такава подигравка с хората. Спец акция обявена предварителни. Ама вие наистина ли? И какво ще е соециалното? Показване на униформи и псевдо полицаи. Народа е изтъпял след като търпи подобни прояви.

  Отговори на този коментар
 2. Немаинтересувате юли 21, 22:29

  Първо направете вътрешно разследване и тогава тършувайте нас мишки!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Calculator