Предстои специализирана полицейска акция в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2017 22:21

Предстои специализирана полицейска акция в Харманли

Акценти

 • Вестник Сакарнюз, брой 29/60 21-27 юли 2017

Свързани публикации

В събота, 22 юли, от 9,00 до 12,00 часа в Харманли ще се проведе специализирана полицейска акция. Видимо присъствие на органите на реда ще има както в централната част на града, така и на други възлови точки – това става ясно от официално изпратена информация до Община Харманли от Районното управление на полицията в Харманли.
Целта на операцията е гарантиране сигурността на гражданите и гостите на града и контрол по спазване на реда, регламентиран в нормативните документи от местно и национално ниво – става ясно още от документа.
Районното управление на полицията в Харманли отскоро е с нов началник. Това е Капка Бояджиева, дългогодишен служител в системата. Работила е в сектор „Икономическа полиция“ и началник група „Оперативен анализ“ към ОД на МВР Хасково. Миналата седмица се проведе и първата официална среща на новия полицейски ръководител с представителите на местната власт, на която Бояджиева бе представена лично от директора на ОД на МВР в Хасково, старши комисар Ангел Цанков. На срещата беше декларирана добрата воля на представителите на двете институции и обединяване на усилията в полза на ефективното партньорство, с цел опазването на обществения ред, сигурността и спокойствието на жителите и гостите на община Харманли.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 21, 2017 22:21
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Светла юли 22, 08:00

  Не, не миже такава подигравка с хората. Спец акция обявена предварителни. Ама вие наистина ли? И какво ще е соециалното? Показване на униформи и псевдо полицаи. Народа е изтъпял след като търпи подобни прояви.

  Отговори на този коментар
 2. Немаинтересувате юли 21, 22:29

  Първо направете вътрешно разследване и тогава тършувайте нас мишки!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.