Председателят на ОбС – Харманли, вече е с двама заместници

Милена Митева
От Милена Митева ноември 22, 2019 10:52

Председателят на ОбС – Харманли,  вече е с двама заместници

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #43/172, 22-28 ноември 2019 г.

Свързани публикации

Председателят на ОбС в Харманли Иван Димитров има двама заместници. Те бяха избрани на второто заседание, провело се в петък, 15 ноември. С гласуване на докладна записка общинските съветници Светла Георгиева от Движение “България на гражданите” и Сезгин Мустафа от ДПС заеха новите си постове.
Сред предложенията за заместник-председател и Борислав Василев от БСП, но гласовете не му стигнаха.
На заседанието бе приет съставът на Бюджетна комисия. Тя ще бъде с председател Динко Тървалиев, зам.-председател Елена Делчева и членове: Мирослав Стойчев, Михаил Лисков, Минка Стоянова, Назми Сали и Йордан Малинов.
В състава на Комисия по управление на общинската собственост председател е Сезгин Мустафа, зам.-председател Веса Христова и членове: Тонка Павлова, Никола Димитров Павлов и Антон Иванов.
Председател на Комисия по просвета и култура е Денка Ангелова, зам.-председател Диляна Комитова, а нейни членове са: Николай Николов, Светла Георгиева и Иван Димитров.
Комисия по ТУиС /устройство на територията, пътни и селищни мрежи, транспорт, благоустрояване и екология/ е с председател Йордан Малинов, зам.-председател Гено Генев и членове: Васил Василев Метин Мустафа и Николай Георгиев.
Комисия по здравеопазване и социални дейности към Общински съвет – Харманли, ще се ръководи от Наталия Дрехарова, зам.-председател д-р Мария Георгиева, а членове са: д-р Ердинч Мустафов, Борислав Василев и Дияна Спирова.
С решение на ОбС се определи делегат в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) да бъде председателят на местният парламент Иван Димитров, а при невъзможност за участие ще бъде заместван от зам.-председател на ОбС – Харманли, определен от него.
Председателят Иван Димитров получи правото и да участва в Сдружение с нестопанска цел “Национална асоциация на действащите председатели на общински съвети в Република България”.
С друго решение пак той бе избран за представител на общината в Общото събрание на Асоциацията на общинските гори /АОГ/, а негов заместник при невъзможност да участва – Никола Павлов.
Мирослав Стойчев бе определен за представител на ОбС – Харманли, в състава на Областния съвет за развитие на област Хасково.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 22, 2019 10:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама